Ruotsalainen matkailuajoneuvotarviketukkuliike Kama Fritid esitteli uuden myymäläkonseptinsa viime vuoden 2018 elokuussa Düsseldorfin matkailuajoneuvomessuilla Saksassa. Tarvikemyyntitilat tehdään paikallisen matkailuajoneuvomyymälän yhteyteen.

Ensimmäinen uuden konseptin mukainen tarvikemyymälä Pohjoismaissa tehtiin Norjassa. Toinen myymäläkokonaisuus on valmistunut Helsinki Caravan Oy:n tiloihin Vantaalle. Tilat saavat ensikasteensa 25.-27.1.2019 suuren talvinäyttelyn yhteydessä.

"Konseptissa on huomioitu matkailuajoneuvojen omistajien kasvava halu ja tarve sisustaa omaa ajoneuvoa omien mieltymysten mukaiseksi", kertoo Helsinki Caravan Oy:n tarvike- ja varaosapuolesta vastaava Esa Muuronen. Samalla asiakkaille esitellään uutuutena "Order to Store"-verkkokauppa, jatkaa Esa. Se on caravan-verkkokauppa, jossa on esillä yli 9000 tuotteen valikoima.  Tilaaminen onnistuu vaivattomasti yrityksen verkkosivuilta ja yritys ottaa yhteyttä, kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa liikkeestä. Maksu hoituu kätevästi noudon yhteydessä.

Helsinki Caravanin uudessa tarvikemyymälässä on nyt siis saatavilla matkailuajoneuvojen sisustustarvikkeita laidasta laitaan. Myymälästä löytyy myös perinteisempää tarviketta kuten sähkö-, kaasu- ja vesitarvikkeita ja kemikaaleja.

>> Lue lisää Helsinki Caravan Oy:n sivuilta