Uutiset

Tuotantovaikeudet syövät kauppaa!
Uusien matkailuajoneuvojen kysyntä on suurta. Samaan aikaan tuotanto- ja toimitusvaikeudet vaikuttavat kauppaan. Tilanne on asiakkaan näkökulmasta ikävä, sillä odottavan aika on pitkä.
Caravan-harrastaa voi läpi vuoden!
Matkailuajoneuvojen myynnin kasvu ei osoita edelleenkään taantumisen merkkejä! Vuoden 2021 myyntikäyrä lähti maaliskuun jälkeen elämään ihan omaa elämäänsä edelliseen kuuteen vuoteen verrattuna.
Matkailuautoilu – siitä joko pitää tai sitten ei
Itselläni alkaa perhosia lentää vatsassa, kun ajattelenkin reissuun lähtöä matkailuautollamme. Pientä siivoilua ja valmistelua ennen matkaa, vaatteiden pakkausta ja hieman evästyksen täyttöä.
Bürstner esittelee uusia ominaisuuksia ja malleja mallivuodelle 2022
Bürstnerilta luvassa kaksi merkittävää teknistä innovaatiota ja retkeilyauto-malliston laajennus mallivuodelle 2022
Heinäkuun helteillä tehtiin kauppaa!
Uusien matkailuajonevojen myynti ei näytä taantumisen merkkejä, vaan kauppaa tehdään edelleen ahkerasti.
Solbio käymäläneste
Solbio on maailman johtava vain luonnollisia ainesosia sisältävä WC-neste siirrettäville käymälöille.
Terve myynnin kehitys jatkuu!
Uusia matkailuajoneuvoja on vuoden 2021 ensimmäisen puolivuotisjakson aikana rekisteröity ennätyksellisen paljon!
Caravan-messut ja 20-vuotisjuhlat siirtyvät ensi vuoteen
Caravan 2021 -messut siirtyy vuoteen 2022. Päätöksen syynä ovat pitkittyneen koronaepidemian aiheuttamat tuotantovaikeudet, joiden vuoksi valtaosaa uusista matkailuajoneuvomalleista ei ehditä saada esille Lahteen syyskuussa.
Matkailuajoneuvoyritys Caravanlandia vahvistaa toimintaansa uudella omistuksella ja toimipisteellä
Kokkolalainen Caravanlandia Oy on tehnyt osakekaupan, jolla laajennetaan yrityksen omistajapohjaa. Uusi toimipiste Lempäälään.
Bürstner -luksusluokan retkeilyauto Eliseo nyt viidellä pohjaratkaisulla
Bürstner on jatkojalostanut suosittua Eliseo mallisarjansa. Syyskuusta 2021 alkaen tarjotaan viisi pohjaratkaisua, joissa on entistä enemmän asumisen mukavuutta.
Lyseo Gallery – Bürstner esittelee matkailuauton ohjaamon yläpuolelle nousevalla katolla
Bürstner Lyseo Gallery on varustettu ohjaamon yläpuolella olevalla tilalla, jonka voi nostaa ylös oman paineilmajärjestelmän avulla.
Bürstner esittää ensimmäinen ympäristöystävällinen, maakaasulla toimiva retkeilyautonsa “Eliseo CGN”
Bürstner on kehittänyt ensimmäisen eko-ystävällisen vaihtoehdon: retkeilyauton, jossa on CNG-hybridi moottori ja joka perustuu Eliseo C 543 pohjaratkaisuun.
Yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia!
Kotimaanmatkailun arvostus on kasvamassa ja se myös lisää matkailuajoneuvojen kysyntää. Lisäksi uusi sukupolvi on löytänyt harrastuksen.
Ajoneuvomatkailu lisää hyvinvointia!
Suomessa on asukaslukuun suhteutettuna Euroopan suurin määrä matkailuautoja. Matkailuvaunuja on kappalemääräisesti vielä autojakin enemmän. Siihen on hyvä syy: Harrastus lisää yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia ja sen taloudellinen merkitys yhteiskunnalle on suuri.
Nyt hankitaan uusia matkailuajoneuvoja
Huhtikuussa 2021 Suomessa rekisteröitiin 392 uutta matkailuajoneuvoa, mikä osoitti vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna ennätyksellisesti liki 86 %:n kasvua!
Kauppa käy!
Uusia matkailuajoneuvoja kohtaan on suurta kysyntää. Maaliskuussa 2021 Suomessa rekisteröitiin yhteensä 290 matkailuajoneuvoa, mikä osoitti vuoden takaiseen ajankohtaan verrattuna liki 39 %:n kasvua.

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2021