Best-Caravan avaa uuden toimipisteen Seinäjoelle 1.3.2021

Toimitus
26.2.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Uusi täyden palvelun matkailuajoneuvomyymälä avaa ovensa Seinäjoella – erikoisuutena 24/7 itsepalvelumyymälä

Suomen johtaviin matkailuajoneuvoalan yrityksiin kuuluva Best-Caravan avaa uuden toimipisteen Seinäjoelle 1.3.2021. Toimipisteen erikoisuus on S​uomen ensimmäinen karavaanareita ympärivuorokauden palveleva tarvikemyymälä.

Syksyllä 2020 Best-Caravan kysyi asiakkailtaan, minne yrityksen seuraava myymälä pitäisi perustaa. Asiakkaat vastasivat: “Seinäjoelle.” Puoli vuotta myöhemmin Best-Caravanin järjestyksessään seitsemäs toimipiste avaa ovensa 1.3.2021 ​Prismaa vastapäätä Pohjan Valtatien kupeessa​ Akkutie 1:ssä.

Uuden toimipisteen palvelutarjonta kattaa matkailuajoneuvo-, varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut. Osa palveluista, kuten tarvikemyymälä, pesukatu ja matkaparkki, on asiakkaiden käytössä myös ilta- ja yöaikaan. Pesukatu ja matkaparkkipalvelut avataan asiakkaiden käyttöön tulevan kevään aikana.

Toimipisteen päällikkö ​Samu Warden ​mukaan nyt avattava toimipiste tarjoaa pohjalaisille ja Pohjanmaalla matkaaville karavaanareille täysin uudenlaisen palvelukokemuksen, ​jonka myötä matkakodin lisäksi huolehditaan itse matkalaisista.

– Odotamme jo innolla, että pääsemme palvelemaan niin konkarikaravaanareita kuin automatkailuharrastustaan vasta aloittaviakin. Olemme löytäneet mahtavan ja motivoituneen henkilökunnan palvelemaan asiakaskuntaamme. Uusi toimipisteemme on upea ja laajaa palvelutarjontaamme on ilo esitellä. Meillä on kahvipannu kuumana joka päivä,​ Warde vinkkaa.

Palveluja matkalaisille 24/7

Seinäjoen toimipisteen yhteyteen avautuu myös Suomen ensimmäinen, karavaanareita ympäri vuorokauden palveleva, tarvikemyymälä CaravanMarket. Best-Caravanin kanta-asiakkaat voivat asioida myymälässä kanta-asiakaskortilla mihin vuorokauden aikaan tahansa maksamalla ostoksensa itsepalvelukassalla.

Best-Caravanin markkinoinnista ja palvelukehityksestä vastaavan ​Tuomas Salmisen mukaan 24/7-palvelukonsepti on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa, ja kun idea on nyt vihdoinkin konkretisoitunut, on tunnelma yrityksessä korkealla.

– Idea 24/7-palvelukokonaisuuteen tuli alunperin asiakkailtamme, joten uskallamme olettaa, että Seinäjoen 24/7 CaravanMarket tulee olemaan pidetty palvelu. Uskomme itsepalvelumyymälöiden olevan tulevaisuutta, ja aiommekin Seinäjoelta saamiemme kokemusten perusteella laajentaa palvelun lähiaikoina kaikkiin toimipisteisiimme, Salminen kertoo.

Kanta-asiakkaat pääsevät myymälän aukioloaikojen ulkopuolella myös pesemään matkailuajoneuvonsa lämmitetylle pesukadulle, josta löytyvät pesuaineet ja -välineet sekä telineet katon pesua varten. Pesukatu saadaan asiakkaiden käyttöön kevään aikana.

Lisäksi toimipisteen maksuton matkaparkki toivottaa tervetulleeksi kaikki automatkailijat. Matkaparkissa yöpyvälle tarjolla on ilmaista verkkovirtaa sekä wifi-yhteys. Best-Caravanin Seinäjoen matkaparkki tekee tiivistä yhteistyötä muutama kuukausi sitten avatun BestPark Ideaparkin kanssa, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä.

Lisätietoa Best-Caravanista

Best-Caravan on Suomen merkittävin matkailuajoneuvoratkaisuja ja -palveluita tarjoava yritys. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 56​ miljoonaa euroa​ ja sillä on toimipisteet Seinäjoen lisäksi Espoossa, Hyvinkäällä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Yritys työllistää tällä hetkellä ​yli 90​ matkailuajoneuvoalan ammattilaista.

YHTEYDENOTOT

Samu Warde, toimipisteen päällikkö

040 680 0303

Tuomas Salminen, markkinointi

040 648 4455


Henkilöt kuvassa vasemmalta:
Samu Warde, Jukka Kyllönen, Piia Skantsi, Panu Shemeikka, Markus Haukkala ja Antti Niemi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 24/7Best-CaravanSeinäjoki

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024