Bürstner City Car Harmony Line 2019

Toimitus
15.8.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Retkeilyauto, jossa on sitä todellista #asumisentuntua. Kotoisa fiilis heti sisään astuttaessa. Täysin uusi idea kahden hengen retkeilyautosta. Laaja ja valmis varustus. Tätä kaikkea tarjoaa uusi retkeilyauto, Bürstner City Car Harmony Line.

Retkeilyautojen suosio kasvaa Suomessakin vauhdilla. Myös meille tuotavilla saksalaisen Erwin Hymer Groupin merkeillä on tarjolla laajasti vaihtoehtoja tähän kompaktiin ajoneuvoluokkaan. Peruspakettiauton raamit eivät sinällään anna kovinkaan laajasti mahdollisuuksia tehdä rakenteeltaan erilaisia versioita, mutta kehitystyö ei suinkaan ole päättynyt.

Bürstner on päätynyt mukavuus-, tyyli- ja varustetason nostamiseen uudella City Car Harmony Line –mallistolla. Tämän lisäksi on innovoitu jotain aivan uutta eli pelkästään kahdelle hengelle tarkoitettu huippumukava retkeilyauto City Car C 603 Harmony Line.

Tässä uudessa pohjaratkaisussa ei ole perinteistä kahden istuttavaa sohvaa, vaan kolmannen ja neljännen turvavyö-istuinten tilalle on rakennettu matalakaapisto mukavalla laskutasolla. Kääntyvät etuistuimet ja pöytä muunnetaan helposti istuinryhmäksi kahdelle ja säilytystilaa on myös matalan tason muodossa kuljettajan istuimen takana. Tämän lisäksi autossa on iso, täyskorkea vaatekaappi juuri ennen kylpyhuonetta.

Vakiovarusteisiin kuuluu tunnelmallinen Harmony Line verhoilu, sähköinen astinlauta, ohjaamon pimennysverhot sekä Fiatin alusta- ja design-paketit. Ulkonäöltään City Car Harmony Line on oikea katseenkääntäjä; tyylikäs tarroitus, mustaksi maalattu jäähdytinsäleikkö, autonvärinen etuspoileri, LED-päiväajovalot ja 16” alumiinivanteet ovat kaikki Harmony Linen tuntomerkkejä.

Lisävarusteena löytyy omavaraisuutta lisäävä paketti, johon kuuluu tehokkaampi laturi, lisäakku ja markiisi led-valaistuksella. Nämä antavat lisää riippumattomuutta ja joustavuutta.

Harmony Line -retkeilyautomallistossa on myös C 600 eli perinteinen poikittaisvuoteella varustettu neljän hengen malli. Molempien ajoneuvojen pituus on 5,99 metriä. Hinta alkaa C 600:n 55 100 eurosta.

Lahden Caravanmessuilla syyskuussa esitellään City Car C 600 Harmony Line.

Lisätietoja:

Lars Myrberg
Bürstner merkkivastaava
Puh. 050-382 0530
lars.myrberg [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoBürstnermatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024