Weinsberg matkailuautot 2019

Weinsberg on ottanut Peugeot -alustan käyttöön Carahome- ja CaraCompact Edition Pepper-mallistoissa.

WEINSBERG CARACOMPACT EDITION PEPPER

Van-luokan kompakti auto, jossa on erittäin vahva tehtaan kampanja, jossa hinnassa mukana mm. Truma E-lämmitin, markiisi, 16 "alumiinivanteet, Truma iNet järjestelmä joka mahdollistaa lämmityksen ja ilmastoinnin hallinnan ja valvonnan älypuhelimella helposti mistä tahansa, radio DAB +, all-in-one-navigointijärjestelmä, jossa retkeilyohjelmisto, ja 3 vuoden karttapäivitys.

CaraCompact Edition Pepper valmistetaan Peugeotin alustalle. Pohjavaihtoehtoja on kaksi. Weinsberg CaraComapct Edition Pepper voitti vastikään parhaan Van-luokan hinta-laatu-maininnan Auto Bild- lehden testissä.

WEINSBERG CARAHOME

Weinsbergin alkovimallisarja CaraHome valmistetaan uudella mallivuodella Peugeotin alstalle. Mallisarjassa on kolme pohjaratkaisua: 550MG, kerrosvuoteiksi muuntuvalla garagella oleva 600 DKG sekä suurella garagella 700 DG-malli

WEINSBERG CARALOFT

Caraloft on Weinsbergin puoli-integroitu mallisarja, jossa on neljä pohjaratkaisua.

WEINSBERG CARASUITE

Puoli-integroidussa Weinsbergin CaraSuite- matkailuautossa on alaslaskettava ylävuode. Kattoon on rakennettu korkeampi osa, joka antaa 15 cm lisää sisätilaa verrattuna puoli-integroituun CaraLoft-mallisarjaan. Pohjaratkaisuja on neljä.

Uutta yleisesti mallivuodelle 2019

Uusi ulko-ovi, jossa lukituksessa ja istutuksessa on otettu esimerkkiä henkilöautoteollisuudesta. Lukon ulkonäkö, toiminta ja jopa oven ääni sulkeutuessaan muistuttaa henkilöauton lukon ja oven toimintaa. Oven voi lukita sähköisesti myös auton näytöstä