Adria matkailuvaunut 2019

Toimitus
10.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Adrian matkailuvaunumallistoon tulee uusia pohjaratkaisuja Alpina, Adora ja Altea mallistoihin ja yksilöllisyyttä korostavia yksityiskohtia.

Alpina

Tarjonnassa uusia malleja on Alpina 753 HK – iso kaksiakselinen etukeittiömalli jopa kahdeksalle sekä uusi versio huippumallista 903 HT, Comfort jossa kerrovuode on korvattu kahdella vaatekaapilla ja tasolla niiden välissä (7 vuodepaikkaa). Kaikissa HT –malleissa = Kulmakeittiö vaunun edessä on uutuutena liesituuletin. Käännettävissä yläkaappivuoteissa on uusi kevyttoiminen mekanismi.

Alpinassa on uudet, tyylitellyt LED –takavalot ja siihen on nyt saatavana etäohjausapplikaatio Adria Live Stream, jolla vaunun toimintoja voi ohjata ja tarkastella etätoimintona.

Vaunun yksilöllisyyttä lisää uudet dekoratiiviset koristetyynysarja (4 kpl vakiona), jotka vaihtelee tekstiilien mukaan.

Adora

Uutena mallina Adora 673 PK. Noin 7-metrinen vaunu jossa on uudella tavalla ajateltu 4 erillistä tilaa: vanhempien huone, oleskelutila, pesutilat erillisellä suihkutilalla sekä ”nuorisotila”, jossa vuoteet kolmelle, oma TV-teline, USB ja bluetooth sekä TOINEN ulko-ovi. Vaunun yksilöllisyyttä lisää uudet dekoratiiviset koristetyynysarja (4 kpl vakiona), jotka vaihtelee tekstiilien mukaan.

Altea

Uusi malli pariskunnile Altea 502 LH, jossa on pitkittäiset erillisvuoteet edessä. Vaunun yksilöllisyyttä lisää uudet dekoratiiviset koristetyynysarja (4 kpl vakiona), jotka vaihtelee tekstiilien mukaan.

Aviva

Ei muutoksia, Aviva pysyy trendikkäänä, edullisena, kevyenä ja helppona perusvaununa.

Action

Uusi, tilavampi malli 391 LH.

>>Tutustu Adrian matkailuautouutuuksiin 2019

Lisätietoja:

Seppo Pekkarinen
Kabe-Adria Oy
seppo.pekkarinen [ät] kabeadria.com
040 547 9095

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Adriaasuntovaunumatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024