Adria vaunut vm.2020

Toimitus
14.10.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Adria Astella - luksusmaista asumista

Uskalla unelmoida. Onko sinulla täydellinen paikka valmiina? Me unelmoimme kaikki kesämökistä järven tai meren rannalla, etäällä kaikesta, ja vieläpä kaikilla mukavuuksilla.

Uusi Astella, Adrialta on saanut inspiraatiota unelmista. Tavoite  oli luoda jotain jota muilla ei ole. Onko Astella ylellinen matkailuvaunu vai mobiili koti? Voit vetää sitä kuin tavallista vaunua tai laittaa sen yhteen paikkaan pysyvämmin, tai sekä että.

Astella on vaunu joka on todella suunniteltu asumista varten, upeilla isoilla panoraama ovilla, ja valoisalla sekä modernilla sisustuksella. Pohjaratkaisuja mallistossa on 3, pienimmästä 704HP mallista hulppeaan 904HP malliin.

Puhdasta linjaa ja ylellistä asumista

Puhtaat sileät linjat ja uudet patentoidut panoraamaovet ja ikkunat. Uusi muotoiltu ulkomuoto. Vedettävyys on hyväksi todettua aerodynamiikan ja AL-KO alustan ansiosta. Vaunu tulee perässä kuin mikä tahansa vaunu.

Luksusmainen ja nykyaikainen sisustustyyli. Kelluva pohjaratkaisu, upealla asumismukavuudella, jota täydentää luksumainen asuminen, niin lähellä luontoa, jonka voi kokea eksklusiivisten panoraama ovien ja ikkunoiden kautta

Sisustus on tehty ilman kompromisseja. Suuret tilat ja yksilöllinen sisustus Älykkäästi suunniteltu keittiö, kuten asunnoissa joka perustuu ergonimiaan, tyyliin, hyviin tiloihin ja käytännöllisyyteen. Corian pöytätasot, integroitu puinen leikkuulauta, 3liekkinen liesi ja liesituuletin. Sieltä löytyy myös iso jääkaappipakastina ja sisäänrakennettu uuni.

Yksityinen, ylellinen kodinomainen makuuhuone, innovatiivisella säädettävällä valaistuksella ja mukavilla Octasprings patjoilla. Älykkäät säilytystilat ja yöpöydät, joissa on USB ja sähköpistokkeet.

>>lue lisää Astellasta
Altea-mallisto on uudistettu

Uusi Altea on päivitetty valoisammaksi, kirkkaamaksi ja
hauskemmaksi. Uusi sisustus, uudet pohjaratkaisut, parannettu valaistus, paremmat säilytystilat, antavat parempaa mukavuutta ja käytännölisyyttä.

Saatavana on 11 pohjaratkaisua 2 - 7 henkilölle. Saatavan myös lastenhuonemalli kerrossängyllä.  Pituudet vaihtelevat 3-6,1 metriin.

Pohjaratkaisussa 472 KP on innovatiivinen lähestymistapa keittiön suunnitteluun. Uudessa modulaarisessa keittiöyksikössä (lisävaruste) on valinnainen ulkoinen liukuva keittiöyksikkö.

Aviva-mallistossa uusi sisustus

Aviva malliston sisustus on päivitettytunnelmallisemmaksi, valoisammaksi ja kirkkaammaksi. Avivaa saa 9:llä eri pohjaratkaisulla, joiden pituudet vaihtelevat 3-6,1 metrin välillä. Saatavissa myös kerrossänkyversiona.

Alpina mallistoon lyhyt malli

Alpina-malliston uusin tulokas on 6,4 metrinen 583 LP pohjaratkaisu, jossa etupään istuinryhmästä tehtävä vuode on pituussuuntainen.

Alpina-mallistoon on saatavilla lisävarusteena Adria MACH smart control mobiili aplikaatio, jolla ohjaat valaistusta, lämmitystä ja jähdytystä. Sillä voi navigoida, merkitä mielenkiintoisia paikkoja ja siitä löytyy lähin jälleenmyyjä tai huolto helposti.

>>www.adria-mobil.fi

Lisätietoja:

Bo Karlsson
Toimitusjohtaja
Kabe-Adria Oy
040 124 4900

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020AdriaAstellaasuntovaunumatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024