Adrian matkailuvaunu uutuudet 2017

Toimitus
10.9.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

 TÄYSIN UUSI AVIVA

Suurin uutuus Adrian VM 2017 matkailuvaunuissa on Aviva –mallisto, joka edustaa aivan uutta designia ja ajattelua matkailuvaunumaailmassa. Aviva on dynaaminen, tyylikäs, raikas ja edullinen mallisto, jonka Pohjoismaisessa valikoimassa on kuusi eri mallia, pariskunnille ja perheille jopa 7 makuupaikalla.

Uutta ajattelua Avivassa on varsinkin raikas sisustus, joka on samanaikaisesti moderni, värikäs ja varsin käytännöllinen. Avivaan saa myös kivoja yksityiskohtia lisävarusteena, kuten erillisen keittiöyksikön joka on kokoontaitettava, kulkee helposti mukana ja on vaivaton siirtää ulos silloin kun haluaa kokata todellisen camping aterian. Aviva on erittäin edullinen, Suomeen tuotava mallisto alkaen 15.900 €.

ALTEA

Pienen, kevyen ja edullisen Altea –malliston kalustus on uusittu entistäkin tyylikkäämmäksi.

ADORA

Suosittuun Adora –mallistoon on tullut uusia mielenkiintoisia malleja: 593 UK –kompakti perhemalli, 613 UL –mukava pariskunnan vaunu sekä ensimmäistä kertaa Adoraan kaksiakselinen perhemalli 753 UC, jossa on makuutilat jopa seitsemälle henkilölle. Adoraan on vakiovarusteeksi lisätty Bluetooth yhteys, johon voi liittää esim. omat musiikkilaitteensa, puhelimen, tabletin tms. Adorassa on nyt myös Thetfordin 140 l. kapeassa jääkaapissa automaattinen energianvalitsin (AES).

Lisätietoja:

Seppo Pekkarinen
Kabe-Adria
seppo.pekkarinen [ät] kabeadria.com
040 5479095

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Adriaasuntovaunumatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024