Best-Caravan Turulle uusi toimitalo

Toimitus
22.5.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Best-Caravan Turku muuttaa Kaarinan Krossiin. Uudistetun toimipisteen myötä asiakkaat saavat käyttöönsä täyden palvelun Best-Caravanin, josta löytyy ajoneuvo- ja tarvikemyymälän lisäksi uudet huoltotilat, pesukatu ja matkaparkki saunoineen.

Avajaisia vietetään 25.-26.5.2019. Tule tutustumaan tarjouksiin ja viettämään viikonloppua perheen kanssa. Uskalikoille on tarjolla arvonta, jossa voi voittaa laskuvarjohypyn!

Avajaisissa huipputarjouksia ja laskuvarjohyppyä

Uutta Turun toimipistettä juhlistetaan avajaistapahtumassa lauantaina ja sunnuntaina 25.5. – 26.5.2019 klo 10 – 15. Tule tutustumaan huipputarjouksiin ja tekemään kesän tarvikeostokset! Tarjouksessa on mm. Kampa-ilmatelttoja.

Kattavasta ajoneuvovalikoimastamme löytyy niin uusia kuin käytettyjäkin matkailuautoja ja -vaunuja. Mm. Sunlight Best Edition -autoista ja Hymer Eriba -vaunuista on tarjolla harvinaisen laaja kattaus. Näyttelyssä pääset tutustumaan myös erikoisuuksiin, kuten Concorde Liner Plus 1090 MS, Hymer B-Klasse Masterline ja Hymer Eriba Ocean Drive.

Ajoneuvonäyttelyn lomassa osallistujille löytyy lautaselle palan painiketta. Kumpanakin päivänä 500 ensimmäistä pääsee nauttimaan Kivikylän palvisikaa. Lisäksi tarjolla on grillimakkaraa, kahvia, mehua, pullaa ja Kivikylän salaattia. Ruokailun yhteydessä voi jännittää laskuvarjohyppyjä, jotka laskeutuvat viereiselle pellolle. Lauantaina Sami Hyypiä on tavattavissa Hymerin osastolla. Tapahtumassa on mukana myös matkailuajoneuvojen maahantuojia.

Lapset pääsevät peuhaamaan pomppulinnassa Best-Caravanin henkilökunnan valvonnassa.

Avajaisten aikataulu ja osoite
  • Lauantai 25.5. klo 10 – 15
  • Sunnuntai 26.5. klo 10 – 15

Automestarinkatu 2, Krossin yritysalue, Kaarina

Osallistu arvontaan ja voita laskuvarjohyppy

Onko sinussa uskalikon ainesta? Jos vastasit kyllä, pääset osallistumaan avajaisissa arvontaan, jossa voit voittaa laskuvarjohypyn.

Kumpanakin avajaispäivänä arvotaan yksi voittaja. Lauantaina voittaja arvotaan kello 14 ja sunnuntaina kello 13. Heti arvonnan jälkeen voittaja viedään laskuvarjohyppykoulutukseen ja hyppy suoritetaan lauantaina kello 16 ja sunnuntaina kello 15.

Voittajien hypyt kuvataan ja video annetaan voittajille muistoksi.

Arvontaan osallistuneen voittajan tulee olle yleisössä arvonnan hetkellä.

Täyden palvelun talo karavaanareille

Best-Caravan Turun uudet tilat sijaitsevat Kaarinan Krossin yritysalueella osoitteessa Automestarinkatu 2, missä asiakkailla on jatkossa käytössään täyden palvelun Best-Caravan. Varsinaissuomalaisia ja Varsinais-Suomessa matkaavia palvelevat uudistettu matkailuajoneuvomyymälä, CaravanMarket-tarvikemyymälä ja huoltopalvelu. Kaikille karavaanareille maksuttomassa matkaparkissa on tarjolla sähköpistoke, WiFi-yhteys sekä säiliöiden tyhjennys- ja täyttömahdollisuus. Kanta-asiakkaat voivat lisäksi pesettää ajoneuvonsa pesukadulla ja saunoa maksutta.

>> Lue lisää: www.best-caravan.fi

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024