Bürstneriltä kaksi uutta matkailuautomallistoa

Toimitus
31.8.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Mallivuonna 2017 Bürstner esittelee kaksi uutuusmallistoa – Edition 30 -juhlamallit ja täysin uuden Lyseo-tuoteperheen.

Uusi kattavasti varusteltu, houkuttelevaan hintaan tarjottava Bürstner 30-vuotisjuhlamallisto, koostuu eri mallistojen suosikkipohjaratkaisuista: Travel Van T 620 G, Nexxo Time T 569, T 660 ja T 690 G, Ixeo Time IT 590, IT 710 G, IT 726 G ja IT 734 sekä Viseo I 690 G.

Juhlamallit erottuvat ulkoisesti perusmalleista erikoisteippauksin. Viseota lukuun ottamatta Edition 30 -juhlamalleissa on vaaleat Ginger-teak kalusteet vaaleilla korkeakiiltoisilla yläkaappien luukuilla sekä kaksi eri tekstiilivaihtoehtoa – kermanvaalea tai ruskea aito nahkaverhoilu. Vakiona on mm. Fiat-alustapaketti ja Fiatin sisustuspaketti, 16 ” alumiinivanteet, LED-päiväajovalot, leveä asunto-osan ovi hyttysverkolla, ohjaamon kaihdinverhot, takatallin ovi myös kuljettajan puolella (pohjaratkaisusta riippuen), Truma Combi 6 -lämmitys, Pioneerin multimedia- ja navigaatiojärjestelmä, peruutuskamera, upotetut asunto-osan ikkunat sekä 3,5 - 4 m markiisi LED-valoin. Messuilla Lahdessa esillä ovat Nexxo Time T 569, T 660 ja T 690 G, Ixeo Time IT 726 G.

Lyseo on uusi mallisto

Bürstnerin uusi matkailuautomallisto on Lyseo, josta mallivuoden alussa esitellään puoli-integroidut ja alkovimallit. Kuusi kahdeksasta puoli-integroidusta mallista voidaan varustaa sähköisesti säädettävällä nostovuoteella. Sisäkorkeutta autossa on jopa 205 cm. Asunto-osan lattia on tasainen ja talviominaisuuksia on optimoitu toiminnallisella kaksoispohjalla.

Lyseon pohjaratkaisujen suunnittelussa on huomioitu se, että suihkutilassa ei ole rengaskoteloa, vaan suihkutila on käytössä koko korkeudeltaan. Kalusteiden puusävyvaihtoehtoja on kaksi. Lisäksi suunnittelussa on huomioitu ergonomiselle korkeudelle asennettu 145 l jääkaappipakastin. Saarekevuodemallissa on tilava takatalli vuoteen alla, takatallia voidaan suurentaa entisestään kun parivuode ajon ajaksi säädetään yläasentoon. Mielenkiintoinen uusi pohjaratkaisu on Lyseo T 744 isolla nostovuoteella asunto-osan takaosassa. Nostovuode nousee napin painalluksella kattoon, jolloin esiin jää kutsuva istuinryhmä.

Kaksi Lyseo-alkovimallia perheille ja vuokraustoimintaan: A 660 G -kerrosvuodemallissa ja A 700 G –saarekevuodemallissa on iso takatalli ja kuusi matkustajapaikkaa. Vakiovarusteita ovat mm. leveä asunto-osan ovi, iso 142 l jääkaappipakastin ja Isofix-turvaistuinkiinnitys.

Lahden Caravan-messuilla Lyseo-mallistosta esitellään puoli-integroitu T 734 -saarekevuodemalli.

Bürstner City Car

Retkeilyautoista edukseen erottuva City Car omaa henkilöautomaisemman ulkonäön ja sisätilan tyylikkään LED-valaistuksen. Auton pituus 541 – 636 cm. Mallistossa on neljä pohjaratkaisua, kaksi kompaktia ja kaksi isompaa mallia. Vakiona on mm. kiinteä WC.

Bürstner Elegance-mallistoon kaksi uutta pohjaratkaisua

Ylemmän keskiluokan matkailuautomallisto täydentyy kahdella uudella pohjaratkaisulla – Elegance I 910 G (erillisvuoteet) ja I 920 G (saarekevuode). Uutta on kaasupullojen sijoittaminen auton etuosaan apukuljettajan puolelle, jolloin takatalli jää kokonaan vapaaksi tavarankuljetukseen. Nostovuoteen alapuolella on integroitu valaistus, mikä viimeistelee asunto-osan tunnelman. Myös Elegance on esillä messuilla Lahdessa.

Lisätietoja

Petra Samppa
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
ERWIN HYMER GROUP Suomi Oy
Nukkeruusunkuja 3 C 52
00990 Helsinki
Puh. 010-239 6704, GSM 050 382 0530
Fax. 09 586 5053
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoBürstnermatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024