Carado täydentää mallistoaan molempiin suuntiin

Toimitus
24.8.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Carado kasvattaa mallivalikoimaansa merkittävästi tulevalla kaudella sekä nykyisen malliston alapuolelle että yläpuolelle. Retkeilyauto Vlow iskee kasvavaan kompaktien autojen kysyntään neljällä pohjaratkaisulla ja puoli-integroitujen autojen kahdesta suurimmasta mallista (T447 ja T449) rakennetaan integroidut versiot.

Vlow - kompakti irtiotto arjesta

Upouusi retkeilyauto Vlow tarjotaan neljällä pohjaratkaisulla. Kaikkien vaihtoehtojen alustana on Fiat Ducato. Kokonaispituudeltaan 5,41-6,36 -metrisellä retkeilyautolla on helppo liikkua missä tahansa.

"Olemme kehittäneet täydellisen viikonloppuajoneuvon, jossa on samalla runsaasti lisäarvoa", kertoo Caradon brandijohtaja Julian Manz. "On sitten kyse lomasta, arkiajosta tai vaikkapa työajosta, Vlow sopii kaikkiin elämäntilanteisiin."

Kaikki Vlow’n pohjaratkaisut ovat tunnelmaltaan kotoisia ja niiden suunnittelussa on paneuduttu yksityiskohtiin. Kompakteimmassa V540-mallissa ja isommassa V600-mallissa on tilavat poikittaisvuoteet. Perhemalliksi suunnitellussa V601:ssä on takana kerrosparivuoteet neljälle hengelle. Vlow-malliston suurimmassa versiossa V640:ssä on pitkittäisvuoteet. Kaikkien mallien vuoteet ovat korkealaatuisia ja niihin nousemista helpottaa erillinen siirrettävä porras.

Vlown monipuolinen olohuone muuttuu ruokailutilaksi, leikkihuoneeksi tai TV-huoneeksi – miten kulloinkin halutaan. Se on varustettu puolidinetillä, jossa verhoiluvaihtoehdot ovat tummansininen ja beige Explorer tai vaaleanharmaa Arctica. Samoilla kankailla päällystetyt kuljettajan ja apukuljettajan istuimet voidaan kääntää. Istuinsohvan takana olohuone jatkuu mallista riippuen tilavalla vaatekaapilla. Säilytystilaa on myös istuinryhmän korotuksen alla.

Kolmessa suuremmassa mallissa (V600, V601 ja V640) on iso keittiö, jossa on korkeatasoinen jääkaappi, kaksiliekkinen liesi lasikannen alla sekä pesuallas, jonka kansi toimii leikkuulautana. Vlow 540:n kompaktiin keittiöön on integroitu kompressorijääkaappi sisäänkäynnin tuntumaan sekä yhdistetty liesi-tiskiallas lasikannella.

Kaikkien malliversioiden keittiöt tarjoavat tarpeeksi tilaa myös kaappien ja laatikostojen osalta. Alalaatikostot on varustettu itsesulkutoiminnolla. Kylpyhuoneessa on WC-istuin sekä kiinteä pesuallas, johon on yhdistetty suihku.

Vlow-malliston hinnat alkavat 46 440 eurosta.

Enemmän tilaa ja näyttävyyttä

Caradon uusi integroitu matkailuauto on näyttävä ja hyvin varusteltu uutuus, joka on kuitenkin hankintahinnaltaan edullinen. Molemmat versiot – I447 ja I449 – sopivat mainiosti perhekäyttöön jopa viidelle hengelle.

Nostovuode edessä on vakiovaruste ja viidennen istumapaikan sekä istuinryhmästä muodostettavan viidennen makuupaikan voi hankkia hyvin edullisesti.

Malleista I447 on varustettu erillisvuotein ja I449 saarekevuoteella. Suihkuun ja wc:hen jaettu kylpyhuone ja makuutila voidaan sulkea wc:n ovella auton muusta asunto-osasta. Molemmissa malleissa on myös iso takatalli (luukku max. 95 x 110 cm). Neljällä erilaisilla paketeilla voi rakentaa autostaan erittäin hyvin varustellun matkakumppanin edullisesti.

Molempien integroitujen mallien perushinta on 63.990 euroa.

Tärkeitä parannuksia kaikkiin malleihin

Carado-matkailuautomallisto on uutuusmalleja lukuun ottamatta pysynyt pohjaratkaisuiltaan samanlaisena kuin edellisenä vuonna. Alkoviautoja on kolme ja puoli-integroituja malleja yhdeksän.

Sen sijaan koko mallistoon on tehty huomattavan paljon tärkeitä parannuksia. Takatallin valo ja ulkovalo on vaihdettu muun ajoneuvon tapaan LED-tekniikkaan. Keittiön tason valaistusta on parannettu, samoin yläkaappien yläpuolelle on sijoitettu epäsuoravalaistus, joka luo asunto-osaan entistä mukavamman tunnelman. Keittiön kaapit, laatikot ja asunto-osan muut yläkaapit ovat saaneet myös uutta muotoa ja itsesulkumekanismin. Sisustukseen on valittavissa kaksi uutta tyylikästä kangasvaihtoehtoa; vaaleanharmaa Arctica tai ruskea Terra.

Ulkoisesti uuden vuosimallin tunnistaa uudesta tyylikkään hillitystä designista sekä maasähköpistokkeen magneetilla varustetusta luukusta. Alkovimalleihin A361 ja A461 on nyt lisävarusteena saatavissa myös takatallin ovi ajoneuvon oikealle puolelle.

Carado kehittää jatkuvasti myös omaa lisävarustetarjontaansa. Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista on reilun 200 euron hintainen pöydän alle sijoitettava, muotoonsa leikattu koirapeti. Talvikäyttöön on suunniteltu myös uusi ja edullinen (160 e) ohjaamon sisäpuolinen eristeverhopaketti, joka toimii imukuppikiinnityksellä.

Kaikki Caradon uutuudet esitellään Caravan 2017 -messuilla Lahdessa 15.-17. syyskuuta.

www.carado.de/fi.

Lisätietoja:

Vesa Riihinen
Carado merkkivastaava
Erwin Hymer Group Suomi Oy
Puh. 040-7615 155
vesa.riihinen [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoCaradomatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024