Caradolta juhlamalli – Perfect10

Toimitus
5.9.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Carado juhlistaa 10-vuotista toimintaansa tarjoamalla Perfect10-paketin kolmeen puoli-integroituun malliin - T 135, T 447 ja T 449. Juhlavuoden paketti pitää sisällään osittain aidolla nahkalla verhoillut asunto-osan ja ohjaamon istuimet, perusmallista poikkeavat yläkaappien luukut ja Perfect10-juhlateippauksen sampanjan värisiin ulkoseiniin. Lisäksi pakettiin kuuluvat ulkopuolella takaseinässä korkealla nousevat takaosan muotokappaleet, pyöräteline ja markiisi. Perfect10-paketin hinta Suomeen räätälöitynä on T 135 malliin 2 400 euroa ja T447/449 malleihin 3 100 euroa.

Parannuksia yksityiskohtiin

Carado on uudistanut myös perusmallistoaan – pääosin käytännöllisyyttä ja yksityiskohtia parantamalla. Pesutilat ovat saaneet modernin vaalean ilmeen ja WC:n helposti suihkutilaksi muuntava kääntyvä suihkun seinä on T 132 – mallin lisäksi nyt myös T 337 ja T 448 sekä A 461 –malleissa. Asunto-osan toimintoja ohjataan uudesta käyttöpaneelista. Pohjaratkaisusta riippuen keittiökin on avarampi, laskutilaa on enemmän, jääkaapin käyttöpaneeli on uusittu moderniksi, lieden ja pesualtaan lasikannen väri on vaihtunut mustaksi – jääkaapin oven kanssa paremmin yhteen sopien. Pesualtaiden hanat ovat uudet.

Vuoteiden kokoa on kasvatettu. T 334, T 348, T 447, T 448 ja T 449 –malleihin lisävarusteena on saatavana nostovuode istuinryhmän yläpuolelle. Uudet Greenfirst-patjat kaikissa vuoteissa ovat entistä mukavammat.

Harrastusvälineet kulkevat helposti mukana Caradon isossa takatallissa, T334 –mallin takatalli on jopa 10 cm aiempaa korkeampi. Vaatteille tilaa löytyy asunto-osan korkuisista vaatekaapeista ajoneuvon sisällä.

Caradon alkuperäisosilla viimeistelet ajoneuvon omaan käyttöön sopivaksi Ajoneuvon yksilöllisen käyttötarpeen viimeistelyyn tarjolla on Carado Original –alkuperäisosia. Asunto-osaan saatavana ovat mm. beigen tai harmaan sävyiset ohjaamon ja istuinryhmän istuimien irrotettavat suojaverhoilut, 60 asteessa pestävä petauspatja, patjansuojus, asunto-osan tekstiiliin sopiva pehmeä torkkupeitto sekä takatalliin kiinnitettävä pyöräteline. Lisäksi alkuperäisosina tarjolla on mm. Blaupunktin multimedialaite ja peruutuskamera, kaasu- ja varashälytysjärjestelmä (haluttaessa kaukosäätimellä), harmaavesisäiliön tyhjennysletku sekä Fiat Ducaton ohjaamon istuinten päälle kiinnitettävä ”telttavuode” lapselle.

Kaikki alkuperäisosat ovat Suomessakin tilattavissa Carado-maahantuojilta. Carado on suunniteltu aktiiviseen käyttöön. Kaikki osat ja komponentit ovat kestäviä. Toisinaan matkalla kuitenkin tapahtuu havereita. Noin 210 Caradon toimipistettä ja 350 huoltokorjaamoa ympäri Eurooppaa tarjoavat apua ja varaosia matkan varrella. Osien saatavuus on turvattu 10 vuodeksi eteenpäin uuden ajoneuvon hankkimisesta.

www.carado.de/fi

Lisätietoja:

Esa Lehto
Erwin Hymer Group Suomi Oy / Carado
0400 639 638
esa.lehto [ät] hymer.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoCaradomatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024