Caravan-messut Helsingissä tammikuussa

Toimitus
5.10.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Helsingin Caravan-messut valtaa Messukeskuksen isoimman hallin

Helsingin Caravan-messut 22. – 24.1.2021 on ensimmäinen suurempi Messukeskuksessa vuonna 2021 järjestettävä yleisötapahtuma. Matkamessujen siirryttyä toukokuuhun, Caravan-messut on saanut käyttönsä isot tilat ja tapahtumaa kehitetään entistä monipuolisemmaksi.

Ajoneuvomatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän. Matkailuajoneuvolla matkustaminen on turvallista. Omat tavarat kulkevat mukana, pysähtyä voi koska haluaa ja majoittuminen onnistuu omissa tiloissa.  Kotimaan matkailu on kasvanut poikkeuksellisena vuonna 2020 huikeasti ja tämä on vaikuttanut myös matkailuajoneuvojen suosion kasvuun. Matkailuautojen ja -vaunujen kauppa on käynyt hyvin. Nyt tammikuussa ala tahtoo esitellä vuoden 2021 uudet mallit messuilla aktiivisille matkailijoille.

Caravan-messut järjestetään yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat MAT ry:n kanssa. Mukaan tapahtumaan  tammikuussa ovat näillä näkymin lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto ja -vaunumerkit.

”Uusien matkailuajoneuvojen myynti on kasvanut tänä vuonna jo 14 % ja uskomme kasvun jatkuvan”, kertoo Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallituksen puheenjohtaja Tom Sågbom. ”Helsingin Caravan-messut on nyt tärkeä tapahtuma, jossa voi helposti vertailla erilaisia matkailuajoneuvoja ja saada tietoa niistä. Kokemusten vaihto ja muiden matkailuajoneuvoilla liikkuvien näkeminen on myös tärkeää asiakkaillemme. Nyt kun vuoden 2020 tapahtumia ei ole järjestetty, tarve ajopelien esittelyyn on suuri. Tapahtuma on kaupallisesti merkittävä alalle.”

Tällä hetkellä kehitetään tapahtumaa ja mietitään millaisia mahdollisuuksia sillä on nyt, kun samaan aikaan ei ole Matkamessuja. Messukeskuksessa selvitetään, miten voidaan kehittää tapahtuman sisältöä entistä rikkaammaksi.

”Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi. Koemme, että nyt on aika käynnistää bisnes ja oppia elämään myös poikkeuksellisina aikoina”, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Messukeskuksen suuret korkeat hallit ja loistava ilmanvaihto tarjoavat turvallisen paikan tapahtumalle. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen ja  useat sisäänkäynnit järkevän liikkumien Messukeskuksessa, mikäli tällaiset järjestelyt ovat tarpeen tammikuussa.”

Helsingin Caravan-messut järjestetään 22. – 24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.caravanmessut.fi #caravan2021

Lisätietoja:

tiedottaja Teija Armanto, , puh. 050 376 0804
Tom Sågbom, Matkailuajoneuvotuojat ry, , puh. 050 544 6409

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024