Caravanlandia on vuoden ajoneuvokauppias

Antti Siljamäki
19.3.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Vuoden 2019 matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Kokkolassa toimiva Caravanlandia Oy. Valintaan vaikuttivat yrityksen rohkeus investoida uuteen toimitaloon, tavoitteellinen kasvu ja henkilöstöstä huolehtiminen.

Vuonna 2005 perustettu yhtiö viettää tänä vuonna 15-vuotisjuhlavuotta. Antti Tokolan ja Janne Luokkalan perustama Caravanlandia Oy on Kokkolassa toimiva täydenpalvelun matkailuajoneuvoliike, jonka edustuksiin kuuluvat Bürstner, Dethleffs ja Sunlight matkailuajoneuvot, joita yrityksellä on aina ollut tarjolla laaja valikoima.

Syksyllä 2019 valmistuneet, erityisesti matkailuajoneuvojen myyntiin ja huoltotoimintaan suunnitellut, uudet liiketilat ovat yksi perusta yhtiön missiolle antaa asiakkaille korkealaatuinen ja miellyttävä palvelukokonaisuus kestävän asiakassuhteen saamiseksi. Toimitiloissa toimivat myynti, huolto- ja tarvikemyynti. Kesäisin Caravanlandialla on myymälä myös Lempäälän Ideaparkissa.

”Yrityksen kasvu on tulosta ahkerasta työstä ja hyvästä asiakaspalvelusta, jonka lisäksi yritys on huolehtinut henkilökuntansa hyvinvoinnista.”, toteaa Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallituksen jäsen ja Erwin Hymer Group Suomi Oy:n toimitusjohtaja Petra Samppa.

Aiemmat vuoden matkailuajoneuvokauppiaat

Nyt jaettu tunnustus on kahdestoista. Palkitut yritykset ovat:

2008: Caravan Erälaukko Oy, Tampere
2009: Helsinki Caravan Oy, Vantaa
2010: Jyväs-Caravan Oy, Jyväskylä
2011: JP-Caravan Oy, Kempele
2012: City-Caravan Oy, Lappeenranta
2013: Best-Caravan Oy, Hyvinkää
2014: Kouvolan Vaunu Paajanen Oy, Kouvola
2015: Caravan Larvanto Oy, Kuopio
2016: Caravankeskus Reatalo, Rovaniemi
2017: K&K Kivinen Oy, Tuusula
2018: Jyväs-Caravan Oy, Jyväskylä
2019: Caravanlandia Oy, Kokkola

Muut alan huomionosoitukset

Matkailuajoneuvotuojat ry luovuttaa Matti Uusilehdolle kunniakirjan kiitoksena hänen pitkäaikaisesta työurasta yrittäjänä harrastuksen innoittamana vuonna 1993 perustamassaan Turun Länsi-Vankkurit Oy:ssa. Uusilehto tunnetaan myyjänä ja kauppiaana, jonka mottona ja menestymisen perustana on aina ollut ”se pidetään, mikä luvataan”. Matti Uusilehdolle myönnettiin alkuvuodesta 2020 yrittäjäristi 40 vuoden yrittäjätoiminnasta.

 

Toinen kunniakirja luovutetaan Risto Herraselle Touring Camp Oy:stä. Herranen on toiminut erilaisissa matkailuajoneuvotoimialan tehtävissä 47-vuotta hyvällä menestyksellä. Hänet tunnetaan rauhallisesta ja asiakkaan huomioivasta asiakaspalvelusta, joka on luonut hänelle vuosien mittaan laajan asiakaskunnan. Riston jäädessä kesän alussa 2020 eläkkeelle, hän jättää suuret saappaat seuraajilleen.

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaan ja kunniakirjojen saajat valitsi Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) hallitus, joka haluaa valinnoillaan painottaa hyvin hoidetun asiakaspalvelun, jälkimarkkinatoimintojen ja alan kehityksen merkitystä.

MAT:n jäseninä on matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niihin liittyvien tarvikkeiden, lisävarusteiden valmistajia ja maahantuojia sekä alan huoltoliikkeitä. Lisätietoa MAT:n jäsenyrityksistä, matkailuajoneuvon hankinnasta sekä karavaanarimatkailusta löytyy www.liikkuvakoti.fi –sivustolta.

Lisätietoja

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352

www.liikkuvakoti.fi

 

Antti Tokola
Toimitusjohtaja
Caravanlandia Oy
040 412 8748

www.caravanlandi.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Caravanlandiavuoden matkailuajoneuvokauppias

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024