Delta Auto Fiat-matkailuautojen huoltajaksi

Antti Siljamäki
25.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Delta Auto aloittaa Fiat-alustaisten matkailuautojen huolto- ja takuutoimintojen hoitamisen

”Delta Auton alkavan edustuksen ansiosta saamme meille tärkeän maanlaajuisen myynti- ja huoltoverkoston FCA-merkeille. Uskomme, että Delta Auton kokemus ja pitkäjänteiset panostukset asiakaspalveluun edesauttavat myös FCA-merkkien asiakaskokemuksen kehittymistä ja myynnin kasvua Suomessa”, sanoo Italmotor Finlandin Brand Director Anssi Liukkonen.

Huolto toimii Delta Auton yhdessätoista eri toimipisteessä, joita ovat Helsinki Konala, Helsinki Herttoniemi, Tampere, Turku, Lahti, Kuopio, Hämeenlinna, Järvenpää, Kotka, Pori ja Forssa.

Jyväskylässä Jyväs-Caravan Oy on huoltanut Fiat-matkailuautoja jo vuosia ja jatkaa edelleen näiden huoltopisteenä.

Toiminta alkaa heti.

Delta Auto aloittaa Fiat, Alfa Romeo, Jeep ja Fiat Professional -tavara-autojen myynnin

Alkava FCA-konsernin merkkien edustus täydentää Delta Auton nykyisiä Kia-, Mitsubishi-, Mazda-, Opel- ja Subaru -edustuksia.

”FCA-konsernin merkit ovat uudistaneet ja uudistavat jatkuvasti mallistoaan. Keväällä esitelty Fiat 500 Hybrid ja Jeepin pian esiteltävät Renegade ja Compass 4xe ladattavat hybridit ovat tästä hyviä esimerkkejä. Lisäksi Fiat Professional -edustuksen ansiosta saamme entistä paremman tarjonnan tavara-automarkkinoille ja Alfa Romeon kautta premium-segmenttiin”, kertoo Delta Auton toimitusjohtaja Helena Sauramo.

Lisätiedot:

Helena Sauramo
toimitusjohtaja
Delta Auto Oy
044 069 7071

Anssi Liukkonen
Brand Director
Italmotor Finland Oy
044 567 5849

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoFiatmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024