Dethleffs autot vm. 2020

Toimitus
7.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Globeline Mercedeksen alustalla on saapunut

Dethleffs esittelee mallivuodelle 2020 uuden Mercedes Sprinter -pohjaisen matkailuauton. Kompakti uutuus Globeline T 6613 EB erillisvuoteilla yhdistää modernin tyylin ja vakuuttavan ajomukavuuden. Mercedeksen lisäksi esitellään Pulse-malliston klassinen sisarmallisto, Pulse Classic.

Dethleffs esitteli tammikuussa Stuttgartin CMT-messuilla uusimman tähtensä – matkailuauton aidolla tähdellä. Globeline T 6613 EB Mercedes Sprinterin alustalla laajentaa valmistajan valikoimaa kompaktilla puoli-integroidulla mallilla, jossa on erillisvuoteet, ja jossa uusi Sprinterin alusta tarjoaa aivan uudentyyppistä matkustus- ja ajomukavuutta.

Dethleffsille tyypilliseen tapaan Globeline panostaa raikkaaseen ja miellyttävään sisä- ja ulkosuunnitteluun vakuuttaen dynaamisella muotoilullaan ja monipuolisuudellaan. Globeline T 6613 EB – pohjaratkaisu, joka on yksi markkinoiden suosituimmista ja kysytyimmistä: erillisvuoteet, iso takatalli, alle 7 metrin kokonaispituus ja alle 3,5 tonnin painoluokka eli auto on ajettavissa henkilöautokortilla. Uutuus voidaan varustaa myös yhden hengen nostovuoteella, joten jopa kolmelle matkustajalle on helppokäyttöinen ja laadukas makuutila.

Modernein ajonvakautusjärjestelmä, takavedon vetovoima, ergonomiset etumatkustajien istuimet ja vääntävä Euro 6d -päästöluokan 143 hevosvoiman moottori takaavat korkealaatuisen ajomukavuuden. Haluttaessa Globeline voidaan tilata myös erittäin pehmeästi vaihtavan 7G-Tronic-Plus-automaattivaihteiston kanssa.

Moderni, vaalea design

Globelinen sisätila loistaa tyylikkäällä, vaalealla designilla. Korkealaatuiset kiiltävät säilytysluukut ja älykkäästi valitut valaistuspisteet korostavat sisätilojen toimivuutta.

Muita uutuuden etuja ovat tilava L-istuinryhmä valinnaisesti myös korkeussäädettävällä pöydällä, 70 cm:n levyisellä etuovella sekä mukavilla ohjaamon korkeus- ja kallistussäädettävillä istuimilla niska- ja käsitukien kanssa. Erillisvuoteet takaosassa voidaan valinnaisena yhdistää isoksi makuualueeksi kädenkäänteessä.

Ulkopuolella puoli-integroidun dynaaminen linjakkuus pistää silmään leveiden reunalistojen ja auton integroitujen takavalojen kanssa. Tilava takatalli sopii erinomaisesti myös suuremmille lomavarusteille.

Globeline T 6613 EB on 696 cm pitkä, 233 cm leveä ja 300 cm korkea. Vakiona se on saatavilla valkoisena, mutta sen voi tilata myös Style-paketin kanssa metallinmustalla ohjaamolla ja hopeanvärisellä korilla eri tyylein, kuten raami-ikkunoilla ja kromisella etusäleiköllä.

Mercedes-Benzin edut

Globeline vakuuttaa lukuisilla vakiovarusteena olevilla teknisillä järjestelmillä. Näihin kuuluvat tavanomaiset ABS, ESP, ASR ja elektroninen jarruvoimanjako sekä mäkilähtöassistentti. Hieman epätavallisempia matkailuautojen perusmalleille ovat aktiivinen hätäjarrutehostin, Mercedes-hätäpuhelujärjestelmä, kaistallapito- ja ajovaloavustin ja jopa sivutuuliavustin.

Näiden kaikkien järjestelmien ansiosta matkustaminen Globelinellä ei ole pelkästään erittäin mukavaa, vaan ennen kaikkea turvallista. Lisäksi voidaan valinnaisesti tilata muita avustavia järjestelmiä, kuten mm. sadetunnistin, mukautuva vakionopeuden säädin Distronic+, liikennemerkki- tai vireystila-avustin, joka varoittaa kuljettajaa väsymisen merkeistä.

Uutuuden hinta on 83 100 euroa. Ensimmäiset uudet Dethleffs-Mersut ovat jo saapuneet Dethleffs-kauppiaille kautta maan.

Pulse Classic: Pulse-malliston klassisempi sisar

Viime vuonna esitelty Pulse-mallisto saa rinnalleen sisarparven. Dethleffsin uudesta Pulse Classic –mallistosta löytyy neljä puoli-integroitua pohjaratkaisua – kaksi erillisvuoteilla ja kaksi saarekevuoteella. Etuosan istuinryhmään voi valita joko L-istuinryhmän tai avaran pitkittäisistä sohvista koostuvan istuinryhmän. Kaikki neljä mallia voidaan varustaa tarvittaessa istuinryhmän päälle tulevalla alaslaskettavalla nostovuoteella.

Ulkopuolelta Pulse ja Pulse Classic ovat kuin kaksi marjaa: molemmista löytyy helposti tunnistettava ja kaunis kaareutuva takaseinä ja sporttisen tyylikäs ohjaamon tuulenohjain. Samoin Pulsen kalustemuotoilu ja aikaansa edellä oleva valaistuskonsepti löytyvät myös Classic-versiosta.

Klassisemman Pulse Classicista sen sijaan tekee kalusteisiin valittu vaalea pähkinäpuun sävy sekä siihen kauniisti sointuva uusi verhoilu ja kivityylinen lattiapinta. Myös yläkaapistojen luukuissa on menty takaisin klassisempaan suuntaan: Pulsen modernien keskeltä taittuvien luukkujen sijaan Pulse Classicista löytyy perinteiset yksiosaiset ylöspäin aukeavat luukut. Talven varalle Pulse Classic on mahdollista varustella Dethleffsin Truma-talvipaketilla ja sähköisellä lattialämmityksellä.

Pulse Classic-malliston hinta alkaa 71 980 eurosta.

>>www.dethleffs.fi

Lisätietoja:

Pilvi Uoti-Briganti

puh. 0400-314575

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautoDethleffsmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024