Ensimmäinen BestPark avataan Rovaniemelle heinäkuussa

Toimitus
16.7.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Ensimmäinen BestPark avataan Rovaniemelle heinäkuussa – Akaa ja Perho ovat vuorossa elokuussa

BestPark Oy:n suunnitelmat 50 uuden matkaparkin avaamisesta ympäri Suomen konkretisoituvat ensimmäisen kohteen myötä. BestPark Napapiiri avaa ovensa matkailijoille joulupukin kotikaupungissa Rovaniemellä heinäkuussa

BestPark Napapiiri toivottaa vieraat tervetulleeksi tutustumaan uuden matkailukonseptin ensimmäiseen kolmen plussan varustelutason matkaparkkiin. BestPark Napapiiri pitää sisällään matkailuajoneuvossa majoittuvan tarvitsemat palvelut turvallisessa ympäristössä.

BestPark kolmen plussan varustelutasoon kuuluvat mm. saunallinen huoltorakennus, ympärivuotisesti käytössä olevat WC ja suihku, puhdasvesi ja viemäri huoltorakennuksessa, ajokaivo sulan maan aikana, jätehuolto ja ennakkovarattavat riittävän väljät paikat sähköllä. Yöpyä voi kerrallaan yhdestä yöstä kokonaiseen viikkoon.

Uusi avattava BestPark Napapiiri sijaitsee hyvällä paikalla suosiotaan kasvattavan auto- ja lähimatkailun näkökulmasta: vieressä sijaitseva Joulupukin Pajakylä napapiirin rajalla on tunnettu välietappi matkalla pohjoisempaan Lappiin ja aina Norjaan ja Jäämerelle ulottuvalle caravan-matkalle. Kesäaikaan keskiyön aurinko kultaa maiseman, ja lähiympäristöstä nauttiminen käy esimerkiksi vuokrapyöräillen tai jokiristeillen.

Alueelta löytyy kauppojen lisäksi useampi ravintola. Näkemistä ja tekemistä on runsaasti. Päiväretki Rovaniemen keskustan palveluiden pariin tai Ranuan eläinpuistoon onnistuu kätevästi bussilla tai omalla autolla. Talvella porojen ja Husky-koirien lisäksi voit nauttia revontulista ja alueen luonnosta vuokraamalla esimerkiksi moottorikelkan tai lumikengät. Laskettelu, hiihto, avantouinti, saunominen ja kalastaminen ovat muita esimerkkejä alueen ympärivuotisista mahdollisuuksista. Vaihtelua autossa tai vaunussa yöpymiseen tuo puolestaan läheiset lasi-iglut majoitusmahdollisuuksineen.

Historialliset avajaisjuhlallisuudet

BestPark Napapiirin historiallisia avajaisjuhlallisuuksia vietetään 31.7.2020. Ohjelmassa on parkin vihkimisen ohessa kaupungin tervehdys sekä pientä purtavaa ja juotavaa. Avajaisten yhteydessä kaikki BestPark Napapiirissä 31.7.-1.8. yöpyvät autokunnat saavat oman erikoiskuksan. Ennakkovarauksia paikoista voi tehdä juuri avatussa verkkopalvelussa www.bestpark.fi.

Rovaniemen jälkeen seuraavat BestPark-matkaparkit avautuvat Akaassa Toijalan sataman alueella sekä Perhon kunnassa elokuussa 2020.

BestPark on Suomessa täysin uudenlainen matkailukonsepti

Perustettavien BestParkien taustalla on Suomen matkailuajoneuvokaupan johtaviin toimijoihin kuuluva Best-Caravan. Tavoitteena on rakentaa vuoteen 2024 mennessä 50 uutta BestPark-matkaparkkia matkailullisesti merkittäviin kohteisiin kaupunkien keskustoihin, hyvien liikenneyhteyksien varrelle ja paljon matkailijoita kerääviin matkakeskuksiin.

Tutkimusten perusteella matkaparkeille on selkeä tarve: harrastajamäärien kasvusta, lisääntyneestä rahankäytöstä ja sesongin pidentymisestä huolimatta leirintäalueiden tarjonta ja kapasiteetti on vähentynyt. BestPark-matkaparkit tarjoavat matkailuajoneuvomatkaajien kaipaaman vaihtoehdon leirintäalueiden ja puskaparkkien lisäksi – helposti netistä varattava turvallinen ja luvallinen yöpymispaikka keskeisellä sijainnilla hyvien palveluiden ääressä.

Matkaparkit pyörivät paikallisvoimin BestPark-isäntien toimesta. Perustettavat matkaparkit tuovat matkailutuloa lähialueilleen n. 35 miljoonaa euroa vuodessa. BestParkien kasvua vauhdittamaan yritykseen on rekrytoitu Pohjois-Suomen alueelle aluepäälliköksi Kalevi Nevala ja Länsi-Suomen alueelle Timo Tarvainen.

Lisätiedot:

www.bestpark.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: BestParkmatkaparkki

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024