Fendt vm. 2021

Toimitus
15.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Fendt viettää 50-vuotisjuhlaa

Saksalainen Hobby-konserniin kuuluva Fendt on valmistanut matkailuvaunuja jo viisikymmentä vuotta ja tänä vuonna valmistettiin 250.000:s vaunu. Mallivuosi 2021 on siis monella tapaa juhlamallisto.

Fendt on profiloitunut matkailuvaunumarkkinoilla ylimpään luokkaan tyylinsä, varusteidensa ja laatunsa ansiosta. Perustyyli on säilynyt kaikki nämä vuodet tunnelmaltaan yhteneväisenä ja sen vuoksi Fendt on saanut runsaasti vakioasiakkaita, jotka ovat vuosikymmeniä merkille uskollisia. Viime vuosina Fendt on myös panostanut nuoriin käyttäjiin ja ensiaskeleitaan karavaaniharrastuksen saralla ottaviin, laatu ja tyyli edellä tietysti, mutta nuorempien ja kokemattomampien tarpeet huomioiden.

Juhlavuonna Fendtin valikoimassa on yhteensä 30 mallia viidessä eri mallisarjassa: Saphir, Bianco, Tendenza, Opal sekä vaunumaailman premium-sarja Diamant.
Saksalainen Hobby-konserniin kuuluva Fendt on valmistanut matkailuvaunuja jo viisikymmentä vuotta ja tänä vuonna valmistettiin 250.000:s vaunu. Mallivuosi 2021 on siis monella tapaa juhlamallisto.

Asuminen

Pohjaratkaisuja on tarjolla jokaiseen makuun: Makuuhuone edessä tai takana tai jopa keskellä vaunua. Erillisvuoteet tai parivuode pitkittäin, poikittain tai poikittainen saarekevuode; siinä tapauksessa erittäin tilava wc-/suihkutila on takana, koko vaunun leveydeltä. Tai kerrosvuoteet perheen pienimmille - ja isommillekin. Erillisvuoteista saa ison divaanin lisäpatjalla, siis maxi-kokoiseksi parivuoteeksi. Mukavia vuodepaikkoja on kaiken kokoisten perheiden tarpeisiin, jopa kuudelle henkilölle.

Valaistus on modernia led-tekniikkaa ja pääosin epäsuoraa, miellyttävää valoa, paitsi tietysti säädettävät, tehokkaat lukuvalot. Uusimmalla tekniikalla on mahdollista luoda erilaisia valaistustunnelmia, hämystä kirkkaaseen yleisvalaistukseen; valaistusta hallitaan kaukosäädöllä tai kosketusnäyttöpaneelista.

Kokkaaminen

Fendtin keittiöt ovat erittäin hyvin varustettuja. Liesi- ja jääkaappitekniikka on uusinta uutta, parasta mahdollista laatua ja kun työ- ja laskutilaa on reilusti, vaativammatkin ateriat onnistuvat vaivatta. Jääkaapit ovat tilavia ja niissä on reilun kokoiset pakastinosat; monissa malleissa jääkaapin ovi on molemmin puolin aukaistava. Kaapit ja muut säilytystilat ovat reilut ja niissä on paljon elämistä helpottavia yksityiskohtia.

Laatu vakiovarusteena. Yksityiskohdat ratkaisevat.

Nämä kaksi mottoa kuvastavat hyvin kaikkia Fendt-vaunuja, ulkoa ja sisältä. Kaikki on tavanomaista parempaa laatua; kalusteet, saranat ja lukot, kankaat ja matot – kaikki paljon käytössä oleva on tehty kestämään vuosia hyvässä kuosissa. Myös vuoteiden patjat ovat parasta A-luokkaa, sekä vaahtopatjat että joustinpatjat.

Fendt-design kestää aikaa erinomaisesti ja kun lisäksi kori- ja alustarakenteet ovat huippulaatua sekä kaikki tekniikka viimeisintä mahdollista, ei ihme, että Fendtin jälleenmyyntiarvo on poikkeuksellisen korkea.

Uutta

Uusia malleja tulee nyt kaksi, kummatkin Bianco-mallistoon: 679 cm pitkä, etuparivuoteella varustettu, 4- vuodepaikkainen 445 SFB-malli sekä toiseen äärikokoluokkaan kuuluva 925 cm pitkä, keskiparivuoteella ja takakerrosvuoteilla varustettu, ideaalinen perhevaunu, kuuden vuodepaikan 720 SKDW-malli, jossa vakiona nestekiertoinen lattialämmitys.

Mallikohtaisesti on tarjolla uutta: Muun muassa etuikkuna, kattoikkuna, aluvanteet, matot, kaapistot ja kankaat sekä monia muita yksityiskohtia.

Kaikissa Truma C-lämmittimellä varustetuissa vaunuissa on älypuhelimella ohjattava iNet Box – järjestelmä, jossa Truma-sovelluksella vaunun sähköisiä laitteita voi ohjata etänä mistä tahansa ja seurata vaunun sisälämpötilaa ja säiliöiden täyttöastetta sekä akun varaustasoa. Myös vaunun sijainti on aina tiedossa ja jos vaunu liikkuu luvattomasti paikaltaan, siitä tulee älypuhelimeen hälytys; ikävä juttu pitkäkyntisille.

>>www.fendt-caravan.fi
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntovaunuFendtmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024