Helsingin Caravan 2021 -messut siirtyy vuoteen 2022

Mika Jokinen
15.12.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Tiedote 15.12.2020

Messukeskus on Caravan-messujen kehitysryhmässä päättänyt yhdessä Matkailuajoneuvotuojat ry:n jäsenten ja muiden tapahtuman kehitysryhmään kuuluvien kanssa siirtää Helsingin Caravan 2021 -messut vuoteen 2022. Siirtopäätökseen vaikutti vallitseva tilanne ja poikkeuksellisen vuoden kokoontumisrajoitukset. Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään 21. – 23.1.2022 Messukeskuksessa.

Tahtotila entistä laajempien Caravan-messujen järjestämiselle oli suuri ja tapahtuman siirtyminen harmittaa paljon sekä messujärjestäjää että matkailuajoneuvojen maahantuojia ja edustajia. Tässä tilanteessa ei kuitenkaan nähdä muuta mahdollisuutta kuin siirtää tapahtuma.

Matkailuajoneuvotuojat ry:n uusi toiminnanjohtaja Mika Jokinen pitää päätöstä oikeana. ”Kiinnostus matkailuajoneuvoihin on ollut kasvussa kotimaan matkailun kasvun myötä ja ajoneuvomatkailu on saanut paljon uusia harrastajia. Kiinnostusta on entistä enemmän. Toisaalta matkailuauton tai -vaunun omistajista monet haluaisivat jo tutustua uutuuksiin ja nähdä toisia harrastajia. Olisi ollut upeaa esitellä verkostomme edustamia matkailuajoneuvojen uusia mallistoja, mutta nyt ei ole oikea aika sille. Toivottavasti matkailuajoneuvoista kiinnostuneet löytävät tiensä alan liikkeisiin nyt poikkeuksellisena vuonna,” toivoo Jokinen.

”Ensi tammikuussa meillä olisi ollut entistä enemmän tilaa, kaikki matkailuajoneuvot vahvasti mukana  ja messujen tarjonta ohjelmallisestikin huikea. Paljon uudistuksia oli tehty tapahtumaan”, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. ”Olemme erittäin kiitollisia alan sitoutumisesta tapahtumaan ja kaikesta työstä, mitä on yhdessä tehty. Nyt kuitenkin oli aika tehdä vastuullinen päätös ja siirtää tapahtuma.”

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut vuosittain tammikuussa Messukeskuksessa Helsingissä yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa. Vuonna 2021 messut piti järjestää 22. – 24.1.2021, mutta tämä tapahtuma siirtyy seuraavaan vuoteen ja järjestetään 21. – 23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä.

www.caravanmessut.fi #caravan2021

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, , puh. 050 376 0804
Matkailuajoneuvotuojat ry, toiminnanjohtaja Mika Jokinen, puh. 045 189 1839,

Kuvia median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024