Helsingin Caravan 2022 -messut esittelee trendikkäitä menopelejä

Toimitus
3.12.2021
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Helsingin Caravan 2022 -messuilla esitellään uudet matkailuautot ja -vaunut. Samaan aikaan järjestettävillä Matkamessuilla pääsee tutustumaan kotimaan ja ulkomaiden kohteisiin ja tekemään matkasuunnitelmia. Ajoneuvomatkailun suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Tämä näkyy myös Caravan-messuilla, jossa tarjotaan tietoa ja tarinoita sekä kokeneille ajoneuvomatkailijoille, että vasta-alkajille. Caravan-messut järjestetään 21.–23.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä

Helsingin Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuautoja ja -vaunuja. Esillä on entistä enemmän retkeilyautoja, joiden suosio on kasvussa. Tällä kertaa mukana on lähes 30 merkkiä, joista muun muassa Affinity, Hobbyn Beachy,  Etrusco jaVolkswagen Grand California nähdään Helsingin messuilla ensimmäistä kertaa. Mukana messuilla ovat myös Adria, Bürstner, Caddy, Carado, Carthago, Challenger, Concorde, Crafter, Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Laika, Morelo, Niesmann+Bischoff, Poksi, Pössl, Rapido, Roadcar ja Sunglight. Tarjontaa on niin paljon, että messuilta löytyy varmasti jokaiselle sopiva menopeli. Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita, joita messuille tuovat muun muassa Kehä Caravan Tukku ja Suomen Vaunuosa.
Messuilla kerrotaan vuokraustoiminnasta ja esitellään vuokrattavia matkailuajoneuvoja. Monen kiinnostus ajoneuvomatkailuun syttyy ja ensikosketus matkailuajoneuvoon saadaan juuri vuokraustoiminnan kautta. Caravan-messuilla asiantuntijat auttavat kävijöitä valitsemaan omaan tarpeeseen sopivan matkailuajoneuvon.

Messualueen ohjelmapisteessä kuullaan innostavia tarinoita erilaisilta matkoilta. Tietoa tarjotaan sekä vasta-alkajille, että kauemmin ajoneuvoilla reissanneille. Matkailuajoneuvossa omat tavarat ovat aina mukana, pysähtyä voi milloin haluaa ja reitit saa valita oman maun ja aikataulun mukaan. Liikkuvakoti.fi tuottaa tänä vuonna Helsingin Caravan -messujen ohjelman yhdessä kumppaniensa kanssa. Ohjelma julkaistaan tammikuun alussa.

Helsingin Caravan 2022 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 21.–23.1.2022 klo 10-18 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Pääsyliput ovat edullisempia etukäteen verkkokaupasta ostettuina: https://shop.messukeskus.com

Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä MAT Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa. Edellisen kerran Helsingin Caravan-messut järjestettiin vuonna 2020.


Lisätietoja:

Teija Armanto, tiedottaja
www.caravanmessut.fi
puh. 050 376 0804,

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 045 189 1839,

#caravanmessut2022
https://www.facebook.com/events/1070479743777694/

Kuvia edellisestä tapahtumasta https://mediabank.messukeskus.com

Kuvagalleria

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024