Helsinki Caravan 40-vuotta alalla

Toimitus
29.12.2015
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Helsinki Caravan Oy täyttää pyöreät 40 vuotta. Näihin vuosiin sisältyy koko matkailuajoneuvoalan aaltoileva kehityskaari. Pari ensimmäistä vuosikymmentä mentiin matkailuvaunuvetoisesti. Sitten kaupan painopiste siirtyi matkailuautoihin. Tämä suuntaus jatkuu edelleen.

Matkailuajoneuvo on varsin erityinen tuote. Suhteellisen korkean hankintahinnan lisäksi se sisältää vahvan sekoituksen tekniikkaa ja tunnetta. Vapaa-ajan asunnolla, johon liittyy runsaasti elämyksiä, on hyvin erityislaatuinen tunneside omistajaansa. Jotta matkailuajoneuvo palvelisi käyttäjäänsä hyvin, sen kunnosta on huolehdittava. Tähän haasteeseen olemme onnistuneet vastaamaan, sanoo Helsinki Caravan Oy:n toimitusjohtaja Atso Muuronen.

Toimintaidea on alusta asti ollut palvella asiakasta kokonaisvaltaisesti. Siihen meillä on parhaat mahdolliset valmiudet. On huolto varaosapalveluineen ja monipuolinen varustevalikoima. Ne ovat aina olleet palvelemassa asiakkaitamme. Talossamme on ammattitaitoisia tekijöitä. Tänä päivänä henkilökuntamme on toiminut alalla yhteenlaskettuna yli 200 vuotta. Se on varteenotettava määrä kokemusta.

Oma osansa työmme onnistumiseen on pitkäaikaisella vakaalla yhteistyöllä alan johtavien valmistajien kanssa. Varaosa- ja varustekaupalle antavat vankan pohjan suorat suhteet valmistajiin.

Teuvo Muuronen aloitti yrityksen Sörnäisten Verkkosaaressa Kulosaaren sillan tuntumassa, missä toimimme ensimmäiset vuodet. Sitten oli vuorossa muutto Vantaalle Kaivokselaan, kunnes omat uudet tilat valmistuivat Kehä III:n tuntumaan Keimolanporttiin 1989.

Toimintavuosien karuin jakso on ajoittuu 1990-luvun alun lamaan. Silloin uusien matkailuvaunujen kauppa romahti parissa vuodessa liki 8.000 kappaleesta alle 400 kappaleen.

Pitkä kokemus on antanut monipuolista oppia. Sen myötä on seurattava aikaa ja tartuttava uusiin mahdollisuuksiin. Eräs merkittävä tekijä on sähköisen median antamat mahdollisuudet. Panostamme laadukkaisiin nettisivuihin, Facebookiin ja Instagramiin, sanoo Atso Muuronen. Ne ovat uuden tekniikan suoma mahdollisuus palvella asiakkaita entistäkin paremmin.

Matkailuajoneuvon vaihtoa tai hankintaa harkitseva voi tänään tutustua kiinnostuksensa kohteisiin kotonaan, kun nettisivujen kuvat ovat laadukkaita ja annetut tiedot kattavia. Enää ei tarvitse kuluttaa aikaansa kiertelemällä liikkeiden pihoilla tarjontaan tutustumassa. Vasta kun peruskarsinta on tehty ja mieleinen kohde on löytynyt, täytyy lähteä liikkeeseen.

Tämän alan asiakkaat ovat toki ennenkin tulleet matkojen päästä kauppoja tekemään, mutta sähköinen media on pidentänyt näitä ”hakumatkoja” entisestään. Nyt tuotteista saa jo kotona niin kattavan kuvan, ettei turhaan tarvitse lähteä liikkeelle.

www.helsinkicaravan.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Atso Muuronen
atso.muuronen [ät] helsinkicaravan.fi
puh. 0400 450 735

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Helsinki Caravan Oyjäsenliike

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024