Helsingin Caravan-messut entistä suurempana!

Toimitus
4.11.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Helsingin Caravan-messut ja Automatkailumessut yhdistävät voimansa tammikuussa

Helsingin Caravan 2021 ja Automatkailu 2021 tarjoavat paluun uuteen normaaliin 22. – 24.1.2021. Matkailuajoneuvoihin ja lähimatkailuun keskittyvä tapahtuma järjestetään Suomen turvallisimmassa messuympäristössä Messukeskuksessa Helsingissä, jossa tehokas ilmanvaihto ja turvavälien ylläpitäminen on helppo toteuttaa.

Mukaan tapahtumaan ovat lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, ja tarjolla on myös ennenäkemättömän laajat tarvikevalikoimat. Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja caravan-tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa esitellään laajasti lähimatkakohteita. Ohjelmalavalla messuosallistujat pääsevät myös kuulemaan inspiroivia matkakertomuksia ja -vinkkejä kokeneilta automatkailijoilta.

Tapahtumakokonaisuus avaa Messukeskuksen tapahtumakauden isosti, ensimmäistä kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen. Matkamessujen siirryttyä toukokuulle tapahtumalla on käytössään tilavat hallit, joissa turvaväleistä on helppo huolehtia. Pinta-alaltaan suuret ja korkeat tilat sekä loistava ilmanvaihto tarjoavat Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 -tapahtumalle turvalliset puitteet.

”Nyt on aika käynnistää bisnes ja oppia elämään myös poikkeuksellisina aikoina. Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi jo kesällä. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen, ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumisen Messukeskuksessa”, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. Olemme innostuneita uudesta yhteistyöstä ja messukauden avauksesta. Tapahtumat tuovat selkeää lisäarvoa toisilleen. Automatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän ja yhteistyö tekee tapahtumasta entistä vahvemman.”

”Poikkeuksellinen vuosi on vaikuttanut monin tavoin ihmisiin. Turvallinen kotimaan automatkailu on kasvussa ja kiinnostus lisääntyy varmasti myös ensi vuonna. Näimme nyt hyvän mahdollisuuden yhdistää voimat Helsingin Caravan-messujen kanssa”, jatkaa Automatkailumessujen markkinoinnista vastaava Tuomas Salminen.

Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 järjestetään 22. – 24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Helsingin Caravan 2021 järjestetään yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

www.caravanmessut.fi
#caravan2021

Lisätietoja:

Messukeskus
Teija Armanto

050 376 0804

Automatkailu 2021
Tuomas Salminen

040 648 4455

Matkailuajoneuvotuojat ry 
Mika Jokinen

045 189 1839

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024