Hobby autot vm. 2020

Toimitus
10.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Hobbyn matkailu- ja retkeilyautovalikoimassa on vuonna 2020 yhteensä kahdeksan mallisarjaa. Puoli-integroidusta Optima-mallistosta löytyy nyt kolme mallisarjaa, kun De Luxe- ja Premium-sarjojen alapuolelle on tullut Optima OnTour.

Myös Vantana-retkeilyautosta on malliversiot OnTour, De Luxe ja Premium, joille kaikille on yhteistä kompakti koko ja korkealuokkainen matkustamisen ja asumisen mukavuus.

Hobbyn alkovimallisten matkailuautojen mallisarja on Siesta De Luxe.

Optima OnTour on aivan uusi puoli-integroitujen autojen mallisarja, joka on muiden Optima-mallien tapaan 233 senttiä leveä. Seisomakorkeutta uutuudessa on 205 cm.

Citroën Jumper -alustaisesta OnTourista on neljä pohjaratkaisua, joista kaksi on alaslaskettavalla ylävuoteella.

Perheille suunniteltuun uuteen 6,99-metriseen OnTour T 65 HKM -malliin saa jopa kuusi matkustajapaikkaa – myös makuupaikkoja saadaan takana olevan kerrosvuoteen ja alas laskettavan keskivuoteen ansiosta kuudelle.

Ohjaamon takana on iso perhekoon olohuone, sillä ulko-ovi on takana kerrossängyn lähellä, ja kompakti pesuhuone on vastapäätä sisäänkäyntiä. Ulko-oven ja ison sohvaryhmän välissä on L-mallinen keittiö.

Toinen uusi mallisarja on hyvin varusteltu, ketterä ja helposti ajettava OnTour Edition. Uudet Citroën Jumper -alustaiset Van-mallit ovat 216 senttiä leveitä, ja niissä on seisomakorkeutta 198 senttiä. Tarjolla on kolme pohjaratkaisua: 6,78-metrisen mallin saa pitkittäisillä vuoteilla tai poikittaisella vuodearkulla, kun 7-metrisessä V65 GQ:ssa on pitkittäinen saarekevuode, jonka pääpääty voidaan nostaa lukuasentoon kulkemisen helpottamiseksi.
Optima De Luxe -mallisarjassa on kuusi erilaista pohjaa, joista kaksi on alas laskettavalla ylävuoteella.

Korkealuokkaisessa Optima Premium -mallisarjassa on neljä pohjaratkaisua, joista yhdessä on alas laskettava ylävuode. Optima Premium henkii loistokkuutta myös sisätiloiltaan, sillä Bronze Metallic- ja Stone Grey Metallic -kalusteet antavat tälle matkailuautolle aivan erityisen ilmeen.

 

 

 

Alkovimallinen Siesta De Luxe on Hobbyn kaikkein perheystävällisin mallisarja kolmella vaihtoehtoisella pohjaratkaisullaan. Saatavana on myös kerrosvuodemalli.

 

 

Hobbyn Vantana-retkeilyautosta on ollut tämän mallivuoden kolme varuste- ja hintatasoltaan eroavaa malliversiota, joista kaikista on kaksi pohjaratkaisua: parivuode (6,0 m) ja erillisvuoteet (6,3 m). OnTour-, De Luxe- ja Premium-malliversiot eroavat toisistaan sisustuksen, varustelun ja ulkopuolisten yksityiskohtien osalta. Edullisemmassa Vantana OnTourissa on uudelleensuunniteltu keittiöosa.

Kaikissa Hobbyn matkailu- ja retkeilyautoissa (paitsi muissa OnTour-sarjoissa kuin OnTour Edition) on vakiona jopa 12 000 euron arvoiset varusteet. Mallisarjasta riippuen tällaisia varusteita ovat mm. markiisi, eristetty ja lämmitettävä jätevesisäiliö, 22 tuuman led-näyttö, navigaattori, peruutuskamera, laadukkaat tuuletusikkunat ohjaamossa ja asuintilassa, 16 tuuman kevytmetallivanteet, Remis-pimennysjärjestelmä ohjaamon etu- ja sivuikkunoissa sekä ohjaamon ilmastointilaite.

>>www.hobby.fi

Lisätietoja:

Tom Sågbom
New View Oy / Hobby Group Finland / Fendt
050 544 6409

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautoHobbymatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024