Hobby-vaunut vm. 2021

Toimitus
9.9.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
Uusi ulkoasu, moderni ilme

Maailman suurin matkailuvaunujen valmistaja, saksalainen Hobby tarjoaa laajan valikoiman vaunuja kaikissa kokoluokissa. Mallisarjoja ja malleja on harrastustaan aloitteleville ja luksusta mieliville ja kaikkea siltä väliltä.

Kaikki mallistot Premium-mallisarjaa lukuun ottamatta saavat nyt täysin uuden värityksen ja modernin tyylin. Malleja on yhteensä 59, niistä 41 erilaisia pohjaratkaisuja. Mallisarjoja on kuusi; ne poikkeavat toisistaan sisustuksen tyylin, kalustuksen ja varustuksen osalta.

Kaiken kokoisia vaunuja

Kaikissa Hobby-vaunuissa on vähintään neljä mukavaa vuodepaikkaa ja suurimmissa on vuoteet viidelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Lyhin vaunu on noin 5,7 metriä pitkä, pisin hieman yli 9 metriä pitkä.

Vaunujen leveydet ovat 2,2 tai 2,3 tai 2,5 metriä. Jokaiselle on tarjolla varmasti tarpeisiin ja vaatimuksiin sopiva Hobby-vaunu.

Uutta

Hobby Excellent 460SL

Uusia malleja tulee nyt kolme. Excellent-mallisarjaan uutta on malli 460 SL, jossa on erillisvuoteet vaunun etuosassa, takakeittiö ja keittiön vieressä wc/pesuhuone. Toinen saman mallisarjan vaunu on 620 CL, jossa on erillisvuoteet edessä ja U-istuinryhmä takana sekä L-keittiö keskellä. Prestige-malliston uutuusmalli on 650 UFf, jossa on edessä keskiparivuode ja takana U-istuinryhmä. Kaikki kolme uutuusvaunua ovat ennestään suosittuja ja hyviksi koettuja pohjaratkaisuja, mutta nyt uusissa kuoseissa.

Hobby Excellent 620CL

Kaikissa Hobby-malleissa on uutta siis ulkopuolen moderni ilme (paitsi Premium-sarjassa), mutta uutta on myös ulkopuolella ulko-oven design, Dometic-kattoluukut, Knott-kitkavetopää, suurempi tavaratilan luukku ja sisäpuolella uusi Thetford liesi/uuniyhdistelmä, kulmavalaisimet, teleskooppipöytäjalka sekä HobbyConnect + hallintajärjestelmä, mallikohtaisesti.

Kalusteiden värityksiä on päivitetty tulevalle kaudelle; nyt ne ovat uudet ja entistä tyylikkäämmät.

Excellent on saanut uudet kalusteet.

Keittiöt

Keittiön kaapeissa ja laatikoissa on soft-close-tekniikka.

Hobby-vaunujen keittiöt ovat erinomaisesti varustettuja. Tilaa on reilusti sekä ylä- että alakaapeissa ja mukavuutta lisäävä soft-close-tekniikka, liedet ja altaat ovat laadukkaat, työtasot kätevät ja jääkaapit tehokkaat ja erityisen tilavat, pistorasiat kätevät käyttää.

HobbyKomplett-täysvarustus

Kaikki Hobby-vaunut ovat vakiona HobbyKomplett-täysvarustettuja. Se tarkoittaa lukuisia varusteita, jotka yleensä on totuttu näkemään vain lisävarustelistalla; ulkopuolella vaunua on nyt muun muassa erikoisleveä, yksiosainen ulko-ovi, aisapainovaaka, laadukkaat sävysivuikkunat turvalukoilla, uusi kitkavetopää, maxi-tavaratila ja niin edelleen.

Sisäpuolen täysvarustusta ovat muun muassa Hobby-Connect-ohjausjärjestelmä, erityissuuri jääkaappi, ikkunoiden kombi-kasettiverhot, vähintään viisi pistorasiaa,
putoamissuoja kerrosvuoteissa, mukavat joustinpatjat, led-tunnelmavalaistus ja soft-close-keittiölaatikot.

HobbyConnect

HobbyConnect on älypuhelimella tai tablettitietokoneella hallittava vaunun sähköisten järjestelmien älykäs hallintajärjestelmä. Sillä voi ohjata ja tarkkailla vaunun sisäisessä verkossa tai mistä päin maailmaa tahansa vaununsa lämmitys- ja ilmastointijärjestelmää, käyttö- ja jätevesisäiliöiden täyttöastetta, akkujen varaustilannetta, multimedialaitteita, valaistusta sekä seurata vaunun sijaintia; jos vaunu liikkuu luvatta paikaltaan, siitä tulee ilmoitus älylaitteeseen; huono ominaisuus pitkäkyntisille!

>>www.hobby.fi
Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntovaqunuHoybbymatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024