Hymer-uutuuksia 2017

Toimitus
10.1.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

HYMER uudisti suositun B-DL –mallistonsa

Luksussviiteistä ketteriin retkeilymalleihin. Vuonna 2017 Hymer juhlistaa 60-vuotista toimintaansa matkailuajoneuvojen valmistajana. Tammikuussa alan messuilla Hymer esittelee uudistetun premium-luokan B-Klasse DynamicLine –mallistonsa.    

Kevyt, mukava ja käytännöllinen. Uuden Fiat-alustaisen Hymer B-Klasse DynamicLine (B-DL) tuotekehityksen päätavoitteena oli suunnitella mahdollisimman kevyt, henkilöautokortilla ajettava täysintegroitu matkailuauto mukavuudesta tinkimättä. Seitsemään pohjaratkaisuun laajentunutta mallistoa onkin muotoiltu useista kohdista uudelleen ja etuosaa koristaa moderni
HYMER-ilme.  

Keveys on mahdollista täysin uuden kalustesuunnittelun ansiosta. Mukavuutta tuovat mm. leveä sisäänkäynti, portaaton oleskelutilan lattia, lämmitetty kaksoispohja, suihku ilman pyöräkoteloa, yövalot, pilotti-istuimet sekä suuret, mukavat vuoteet. Käytännöllisyyttä lisäävät hyvät säilytystilat ja esimerkiksi tahrasuojauksella varustetut helppohoitoiset istuinryhmän pehmusteet.  

Täysin uusi pohjaratkaisu on pariskunnan käyttöön suunniteltu alle 3,5 tonninen B 584 DL. Vajaa 7-metrisen auton leveys on 2,22 m ja erikoisuutena ohjaamon päältä alaslaskettavat pitkittäisvuoteet, jättäen alleen ison istuinryhmän. Pesutila ja keittiö sijaitsevat auton takaosassa, samoin iso molemmilta puolin autoa lastattava takatalli.  

 

Mersualustaiset ja nelivedot

Hymercarin 2017-mallivuoden uutuus on Mercedes Benz Sprinter -alustainen Grand Canyon S –retkeilyauto. Tässä luokassa erikoista on Sprinterin kattavat ajoturvallisuutta lisäävät ominaisuudet vakiona sekä lisävarusteena saatava nestekiertoinen lattialämmitys. Grand Canyon S on saatavana myös nelivetoisena ja istuinryhmän aidolla nahkaverhoilulla. Auton hinta Suomessa on alkaen 63 600 euroa.   

Mersualustaisessa HYMER ML-T -mallissa yhdistyvät nykyaikainen voimansiirtotekniikka ja innovatiivinen kevytrakenne ketteräksi puoli-integroiduksi.  Täysintegroitu HYMER ML-I on ensimmäinen 3,5 tonnisten luokassa myös nelivedolla saatava ajoneuvo. Asunto-osan portaaton lattia ja tilava istuinryhmä tuovat oleskelutilaan Hymerille ominaista asumismukavuutta.  

Lisätietoa: www.hymer.com/fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoHymermatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024