Jyväs-Caravan Oy 40 v juhlanäyttely

Toimitus
2.10.2015
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Jyväs-Caravan Oy:n 40-vuotisjuhlavuosi huipentui suureen Caravan-näyttelyyn Jyväskylässä.

Jyväskyläläinen perheyritys Jyväs-Caravan Oy vietti tänä vuonna 40-vuotisjuhlavuotta. Martti ja Anni Käyhkö vuonna 1975 perustama yritys on kasvanut yhdeksi alan merkittävämmäksi toimijaksi. Nyt vetovastuussa on perustajien viisi poikaa ja vävy. Kaikkiaan yrityksessä työskentelee yli 20 työntekijää. Yrityksen palveluihin kuuluvat uusien ja käytettyjen matkailuautojen ja –vaunujen myynti, huolto, vuokraus, varaosat, lisävarusteet, tarvikkeet ja verkkokauppa.

Yritys järjesti 40-vuotisnäyttelyn syyskuun lopulla toimitiloissaan Jyväskylässä. Tapahtumassa kävi yli 3000 vierasta, joka oli ennätysmäärä kävijöitä yrityksen historiassa yhden viikonlopun aikana.

– Olimme varautuneet 1500 vieraaseen, mutta onneksi tarjoilusta vastanneet pystyivät vastaamaan yllätyssuureen kysyntään ja saimme kaikki asiakkaamme myös ruokituksi. Monelle jäi varmasti monta ideaa tulevaisuuteen itämään ja kauppapäätöksiäkin saimme ennätysmäärän, toteaa Jyväs-Caravan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Käyhkö.

​- Olemme todella tyytyväisiä näyttelyn kävijämäärään ja positiiviseen sekä innostuneeseen ilmapiiriin näyttelyssämme. Myös tarvikekauppaa teimme hyvin. Erityisesti ilahdutti suuri ensikertalaisten ja lapsiperheiden määrä. Yhteinen tavoitehan olisi saada uusia harrastajia alalle ja harrastajien keski-ikää alemmaksi. Näin mukavalla harrastuksellamme ja matkailuajoneuvoalalla olisi jatkuvuutta myös tulevaisuudessa, Käyhkö toteaa.

Kaunis syyssää suosi näyttelyviikonloppua. Etupihalla oli matkailuautojen  lisäksi esillä mm. markiisiteltat ja historic-kalustoa sekä kokoontaitettavien sähköpyörien koeajoa.

www.jyvascaravan.fi

 

 

Artikkeliin liittyvät hakusanat: jäsenliikeJyväs-Caravan

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024