Jyväs-Caravan Oy avasi verkkokauppaan Karavanaarin tietopankin

Toimitus
28.4.2023
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Jyväskylässä toimiva matkailuajoneuvojen erikoisliike Jyväs-Caravan Oy avasi omaan verkkokauppaansa Karavaanarin tietopankki-sivuston. Sivusto käsittää yli 100 artikkelia, jotka opastavat matkailuajoneuvon, tarvikkeiden, varaosien ja huoltopalveluiden hankinnassa ja käytössä.

Käyttöohjeita ja käyttövinkkejä

Artikkelit sisältävät myös käyttövinkkejä, joiden avulla karavaanarin lomamatka onnistuu entistä sujuvammin. Sivustolla on lisäksi linkkejä laitteiden käyttöohjeisiin. Artikkeleiden alla on myös esitelty aiheeseen liittyviä tarvikkeita ja lisävarusteita.

Viime vuosina caravan-alalle on tullut paljon uusia käyttäjiä, joille moni asia matkailuajoneuvojen käytössä on täysin uutta. Olemme toimineet alalla jo lähes 50 vuotta, ja ajattelimme antaa asiantuntemustamme harrastajien käyttöön veloituksetta näiden artikkeleiden muodossa. Vastaavaa sivustoa ei ole Suomessa toteutettu aiemmin, kertoo sivuston ideoinut Mikko Käyhkö Jyväs-Caravan Oy:stä.

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palvelujamme asiakkaittemme toiveiden perusteella. Viimeisin tuotelaajennus tarvikepuolella on suuren suosion saaneet merkkikohtaiset EMUK-vetopeilit, joiden maahantuojana toimimme, kertoo Käyhkö.

Karavaanarin tietopankki-sivusto löytyy Jyväs-Caravanin verkkokaupasta https://kauppa.jyvascaravan.fi/artikkelit

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024