Jyväs-Caravan Oy:lle Adrian edustus

Toimitus
31.8.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Jyväs-Caravan Oy on solminut Kabe-Adria Oy:n kanssa sopimuksen Adria-matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä Sunliving-matkailuautojen jälleenmyynnistä mallivuodesta 2017 alkaen. Avajaisnäyttely pidetään Jyväskylässä 23.-25. syyskuuta. Sopimus kattaa myös merkkien huolto- ja varaosapalvelut. Uudet edustukset täydentävät entisestään yrityksen laajaa mallivalikoimaa.

– Adria täydentää hyvin jo ennestään laajaa ja laadukasta merkkivalikoimaamme ja siksi odotamme innolla uuden merkin myynnin alkamista, kertoo toimitusjohtaja Simo Käyhkö.
 
Jyväs-Caravan Oy on jyväskyläläinen yli 40 vuotta toiminut täyden palvelun caravanliike. Yrityksen edustuksiin kuuluvat Adria, Bürstner, CasaCar, Carthago, Dethleffs, Globecar, Kabe, Sunlight ja Sunliving-matkailuautot sekä Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe ja Poksi matkailuvaunut. Lisäksi yritys myy Fiat henkilö- ja pakettiautoja.
 
Jyväs-Caravan Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat myös huolto, vuokraus, varaosien ja tarvikkeiden myynti sekä verkkokauppa. Yli 3000m2 caravansuurmyymälä sijaitsee Jyväskylässä Seppälänkankaalla. Yrityksen valikoimaan kuuluu jatkuvasti 150 ajoneuvoa ja 6000 erilaista tarviketta ja varaosaa. Yritys työllistää 25 henkilöä.

Lisätietoja:

Simo Käyhkö
Jyväs-Caravan Oy
puh. 0400 769 332
simo.kayhko [ät] jyvascaravan.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: AdriaJyväs-caravan Oy

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024