Jyväs-Caravanille lisää sisätilaa ja henkilöstöä

Toimitus
20.3.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Jyväskylässä toimiva Jyväs-Caravan Oy on remontoinut omaan käyttöön 300m2 lisää sisätilaa. Remontti valmistui helmikuun lopulla. Kaikkiaan Jyväskylässä Seppälänkankaalla sijaitsevassa caravansuurmyymälässä on 3500m2 sisätilaa ja se on Suomen suurin yksittäinen caravanalan myymälä pinta-alaltaan ja henkilökunnaltaan.

Uusiin tiloihin sijoitettiin kaksi uutta huoltopaikkaa matkailuajoneuvoille, tarvikevarasto ja verkkokaupan lähetyspiste. Samalla hankittiin trukki ja trukkihyllyt tehokkaan varastoinnin helpottamiseksi. Vanha tarvikevarasto vapautui automyynnin käyttöön. Kaikkiaan sisätiloissa on nyt yli 40 ajoneuvoa, 700m2 tarvikemyymälä, 10 huoltopaikkaa matkailuajoneuvoille sekä varasto ja pesutilat.

Tehokkuutta toimintaan

Saamme nyt tavaralogistiikan tehokkaammaksi ja olemme tilanneet isompia eriä varastoon ennakkoon, jolloin tavaraa on sesongissa riittävästi ja voimme myydä tuotteita asiakkaillemme entistä edullisempaan hintaan, kertoo Jyväs-Caravan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Käyhkö.

Ajoneuvokaupan kasvun myötä meillä oli tarve lisätä huoltokapasiteettia sekä tilojen että henkilöstön osalta. Olemme palkanneet myös kaksi mekaanikkoa lisää korjaamollemme. Verkkokauppamme ja tarvikemyyntimme on myös kasvanut vuosi vuodelta ja verkkokauppaan tuleekin sesonkiin yhden vakituisen työntekijän lisäksi kolme kausityöntekijää, Käyhkö kertoo.

Jyväs-Caravan Oy on jyväskyläläinen yli 40 vuotta toiminut täyden palvelun caravanliike. Yrityksen edustuksiin kuuluvat Adria, Bürstner, CasaCar, Carthago, Dethleffs, Kabe, Sunlight ja Sunliving-matkailuautot sekä Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe ja Poksi- matkailuvaunut. Lisäksi yritys myy ja huoltaa Fiat henkilö-, paketti- ja matkailuautoja.
 
Jyväs-Caravan Oy:n palveluvalikoimaan kuuluvat ajoneuvomyynti, matkailuvaunujen ja matkailuautojen huolto, vuokraus, varaosien ja tarvikkeiden myynti sekä verkkokauppa. Yrityksen valikoimaan kuuluu jatkuvasti yli 150 ajoneuvoa ja 7000 erilaista tarviketta ja varaosaa. Yritys työllistää vakituisesti 28 henkilöä.

Lisätietoja: www.jyvascaravan.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: jäsenliikeJyväs-Caravan

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024