Kabe vaunut vm. 2020

Toimitus
4.9.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

KABElla on viisi erilaista matkailuvaunusarjaa, joissa jokaisessa on omat erityiset etunsa. Mallit on kehitetty täyttämään asiakkaiden erilaiset vaatimukset ja toiveet. Mallivuonna 2020 saat lisää valinnanmahdollisuuksia.

Lapsiperheet, seikkailijat, kausikaravaanarit ja maailmanmatkaajat. Tarpeet vaihtelevat, mutta kaikkiin tarpeisiin löytyy KABE-ajoneuvo, joka sopii juuri sinulle ja perheellesi. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit valita parhaiten sopivan tilaratkaisun KABEn Flexline-järjestelmän avulla, joka tarjoaa runsaasti valinnanmahdollisuuksia ja todella paljon joustavuutta.

– Kaikkien eri mallien, kokojen, tilaratkaisujen ja sisustusvaihtoehtojen yhdistelmien ansiosta voimme vuonna 2020 tarjota 1 720 320 eri valinnanmahdollisuutta! Siksi uskallamme väittää, että valikoimastamme löytyy KABE-matkailuvaunu todellakin jokaiseen eri makuun, sanoo KABEn tekninen johtaja ja varatoimitusjohtaja Mikael Blomqvist.

Todella suosittujen mallien joukossa on KABEn lastenkamarivaunuja, joissa on kaksi- tai kolmikerroksinen sänky. Nykyisin lapsiperheille löytyy matkailuvaunuja KABEn kaikista mallisarjoista: Classic, §, Royal, Hacienda ja Imperial. Useat suosituista tilaratkaisuista tarjoavat lapsille oman viihtyisän tilan ja lisäksi vanhemmille erillisen makuuhuoneen.

Pyörillä kulkeva asunto

Vuonna 2017 KABE esitteli ensimmäisen matkailuvaunun, jossa on iso ja harkiten suunniteltu etukeittiö. Siitä tuli heti menestys, ja siitä lähtien upea matkailuvaunukeittiö on ollut saatavana Royal- ja Imperial-sarjoissa viiteen eri vaunukokoon.

– Vuonna 2020 otamme askeleen eteenpäin ja esittelemme uuden Hacienda 880 FK -mallin, jossa on aiempaa tilavampi etukeittiö ja jota voi todellakin verrata omakotitalon tai kerrostaloasunnon oikeaan keittiöön, Mikael kertoo.

Suuresta holvimaisesta panoraamaikkunasta on tullut KABEn etukeittiömallien selkeä tunnusmerkki. Se on myös tässä mallissa ja päästää sisään ihanaa päivänvaloa tilavaan ja täysin varusteltuun keittiöön.

Uusi KABE Hacienda 880 FK on saatavana varustettuna erilaisilla makuuhuoneratkaisuilla. Mikael arvioi tämän olevan erittäin houkutteleva vaihtoehto perheille, jotka asuvat matkailuvaunussa pitkiä jaksoja.

– Hacienda 880 on yksi kaikkein suurimmista matkailuvaunuistamme. KABEn uusi täysin varusteltu etukeittiö toteuttaa unelmamme täydellisestä pyörillä kulkevasta asunnosta.

Upotetut ovet ja laatikot

Mallivuosi 2020 tarjoaa monia uutuuksia, jotka nostavat KABEn matkailuvaunukeittiöiden designelämystä entisestään. Jalokivi-, Royal-, Hacienda - ja Imperial-vaunujen keittiökalusteissa on nyt tyylikkäät upotetut laatikot ja ovet sekä työtaso, jossa on marmorikuvioitu pinta. Jalokivi-sarjan koko sisustus on nyt Shannon Oak -materiaalia.

– Esittelemme myös tyylikkään täysvalkoisen keittiön. Valkoisesta keittiöstä tulee vakio kaikkiin Imperial-vaunuihin ja valinnainen vaihtoehto Royal-sarjaan, Mikael kertoo.

Jo kuluvana mallivuonn esiteltiin uusi Dometicin jääkaappi ja sen kaksisaranainen ovi, joka tekee KABE-keittiöstä jatkossakin erityisen kiinnostavan vaihtoehdon. Dometicin 10-sarja perustuu samaan CI-väyläohjaustekniikkaan, joka ohjaa toimintoja KABEn Smart D -paneelissa. Anturijärjestelmä valvoo automaattisesti jääkaapin ja pakastelokeron lämpötiloja ja vähentää myös siten energiankulutusta.

Makuuhuoneen mukavuutta

Myös makuuhuonemiljöötä on vuonna 2020 päivitetty huomattavasti, mikä lisää viihtyisyyttä. Imperial-sarjan sängyt on varustettu sähköisesti säädettävällä pääpuolella (valinnainen Royal- ja Hacienda-malleissa) ja viihtyisää ilmettä lisäävällä verhoillulla sängynpäädyllä. Sängynkehys on alumiinia.

– Toinen mukavuutta lisäävä uutuus on se, että olemme löytäneet keinon parisängyn leventämiseen malleissa Classic 660 GDL/DGDL, Royal 740 DGDL ja Classic 780 DGDL. Uuden sängyn leveys on 140 cm ja siten 11 cm enemmän kuin aiemmin, Mikael selittää.

Hillitty Imperial-design

Imperial-sarjan ulkopuolista ilmettä on päivitetty uudenlaisella puhdaslinjaisella designilla, jonka tyylikkäät viivat ja hillityt tummat sävyt korostavat KABEn eksklusiivisimman matkailuvaunusarjan ylellistä tuntua.

KABEn vuoden 2020 laaja matkailuvaunuvalikoima tarjoaa tietenkin paljon muutakin. Tervetuloa tutustumaan KABEn uutuuksiin, joista voit valita uuden suosikkisi!

Sängyissä on tietenkin aitoa KABE-mukavuutta, miellyttävä kierrejousipatja ja erityisen paksu sijauspatja sekä säädettävä pääpuoli. Sängyt voidaan nostaa ylös, mikä helpottaa siivousta ja tarjoaa lisää säilytystilaa.

>>www.kabe.se/fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Bo Karlsson
040 1244900

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntovaunuKabematkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024