Kabe-vaunut vm. 2021

Toimitus
24.8.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

KABE panostaa viihtyvyyteen ja muotoiluun

Design, innovointi ja turvallisuus ovat keskeisellä sijalla KABEn suunnitellessa
tarjontaansa suosittua ympärivuotista matkailua varten.

KABEn 2021-matkailuvaunujen valikoima tarjoaa runsaasti erilaisia kokoja ja pohjaratkaisuja
kaikille asiakasryhmille.

Uutta designia

Vuoden 2021 mallistoon KABE toteuttaa designuudistuksen, joka kattaa sekä ulkoasun että sisustuksen kaikissa vaunumallisarjoissa.

Sileä pelti ja päivitetty design. Sileä pelti on vakiona nyt myös kaikissa Jalokivi-malleissa. (Jalokivi Royal)

KABElle ominaista punavalkoista ulkoasua on päivitetty ja Imperial-sarjan matkailuvaunujen
ylellisissä malleissa toistuu sama mustalla tehostettu linjakas design kuin Royal-, Crown- ja Imperial-sarjojen matkailuautomalleissa.

-     Uusi KABE-design on ainutlaatuinen ja korostaa modernia ilmettä. Olemme tehneet paljon työtä linjakuvioiden ja muotojen parissa yhdistääksemme sivupellin eri osat tyylikkäästi etu- ja takaosaan, kertoo Patrik Trofast, KABEn Ruotsin markkinoiden myyntipäällikkö.

Toinen mielenkiintoinen tulevan mallivuoden uutuus on se, että Jalokivi-sarjan kaikissa matkailuvaunuissa on nyt vakiona sileä pelti ja Classic-sarjassa on sekä uusi kuulavasaroitu ulkopelti että takapääty.

Uusi raikasilmeinen sisustus

Uudet sävyt seinien ja lattioiden päällysteissä, pleksiosissa sekä pöytien, laatikostojen ja työ-tasojen pinnoitteissa. (Jalokivi, Royal, Crown, Imperial)

KABE 2021:n sisustuksessa on käytetty vaaleita, kevyitä värejä ja materiaaleja. Uusi kalusteiden pinnoite, Nordic Oak, on saatavana kaikkiin malleihin paitsi Classic-sarjan matkailuvaunuihin. Raikasta pohjoismaista tunnelmaa luovat aiempaa vaaleammat pöytälevyt ja työtasot sekä uudet vaaleamman väriset seinä- ja lattiapäällysteet.

Kolme uutta versiota Classic-mallistoon

KABEn viisi erilaista matkailuvaunusarjaa täyttää varmasti asiakkaiden erilaiset vaatimukset ja toiveet.

Classic-sarja tarjoaa edullisia matkailuvaunuja, joissa varusteluettelo on hieman suppeampi kuin muissa malleissa. Classic-sarjassa on mm. kerrossängyillä varustettuja suosittuja lastenhuonevaunuja sekä hieman pienempiä ja kevyempiä matkavaunuja.

Mallivuonna 2021 suosittu Classic-mallistoon esitellään kolmella uutta mallia (kts.kuvat alla). Classic 600 GLE B2, jossa on kaksi mukavaa erillissänkyä, Classic 600 TDL E2, jonka takaosassa on koko vaunun levyinen tilava kylpyhuone sekä kaksi mukavaa erillissänkyä ja KABEn myyntimenestysmalli Classic 600 XL, jossa on reilunkokoinen parivuode.

Tehokkaampi kompressorijääkaappi ja uusi liesi

Kaben Royal- ja Imperial vaunuihin on nyt mahdollista valita Dometicin kompressorikäyttöinen jääkaappi, joka on energiaa säästävä ja tarjoaa vakaan jäähdytyksen ja pakastustehon myös vaihtelevissa ympäristölämpötiloissa. Dometic 10 -sarjan kompressorijääkaapeissa on vakiovarusteena käytännöllinen kaksisaranainen ovi, joka avautuu molempiin suuntiin.

Ruoanlaitosta kiinnostuneille Royal-malleissa on uusi 4-liekkinenThetfordin liesi, jossa on lisäksi 230 V kiertoilmauuni.

Helpotusta päivittäiseen asumiseen

Kylpyhuonetta on parannettu matkailuvaunuissa, joiden takaosassa on poikittainen kylpyhuoneratkaisu (Roya, Crown ja Imperial TDL). Uusi ratkaisu tarjoaa todella kotoisan väljää kylpyhuonemukavuutta.

Vuoden 2021 malleissa on vakiovarusteena myös reititin, matkapuhelimen langaton latausalusta sisäänkäyntiseinällä Royal, Crown ja Imperial malleissa sekä USB-liitännällä varustettu lukulamppu.

Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen lämmitysjärjestelmä

Vuonna 2021 KABE tuo markkinoille vielä yhden maailmalaajuisesti ainutlaatuisen innovaation: matkailuautoissa ja -vaunuissa käytettävän vyöhykelämmityksen.

-     KABEn vesikiertoista lattialämmitysjärjestelmää voidaan ohjata erikseen KABEn AGS II Pro -järjestelmällä, ja nyt lämpöä voidaan myös säätää kahdella eri vyöhykkeellä ja valita tarvittaessa asunto-osan etu- ja takaosaan eri lämpötilat, Mikael Blomqvist kertoo.

Vyöhykelämmitys lisää asuinmukavuutta ja parantaa yksilöllistä viihtyvyyttä. Lämpötilaa voidaan esimerkiksi nostaa vain matkailuauton etuosassa, istuinryhmässä ja ohjaamossa. Mikael uskoo, että näistä ominaisuuksista on paljon hyötyä erityisesti talvikäytössä.

-     Matkailuvaunun wc-tilan lämmitys on kytketty lattialämmityksen paluusilmukkaan, joten sisäilma on aina miellyttävä riippumatta kahdelle erilliselle lämmitysvyöhykkeelle tehdyistä valinnoista.

KABEn vyöhykelämmitys on kehitetty yhteistyössä Alden kanssa, ja mallivuodesta 2021 alkaen se on vakiovarusteena kaikissa KABEn Imperial-sarjan matkailuautoissa ja -vaunuissa.

Lisätietoja:

Bo Karlsson
Toimitusjohtaja
Kabe-Adria Oy

040 124 4900

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2021asuntovaunuKabematkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024