Kabelle arvostettu palkinto

Antti Siljamäki
18.1.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Ruotsalainen matkailuajoneuvovalmistaja KABE on palkittu 3:lla palkinnolla CMT-messuilla Stuttgartissa.

KABEn uusi ilmanvaihtojärjestelmä SmartVent voitti the European Innovation Award ja mallisarja Royal saavutti ”Caravan of the Year”  2019 tittelin.
KABEn Royal matkailuvaunut kuuluvat markkinoiden parhaiten varusteltujen vaunujen joukkoon. Niissä on melkein kaikki varusteet jo vakiona, ja mallisarja on KABE:n eniten myyty.
– Kilpailu Saksan markkinoilla on kivi kova, siksi tämä tuntuu todella upealta, että KABE Royal nyt valittiin ”Caravan of the Year” tuontisarjassa ”Upper and luxury” ja sijoittui kolmanneksi kokonaisarvioinnissa luksusvaunujen kategoriassa, sanoo tyytyväinen Joakim Karlsson, myyntipäällikkö KABE:lla.

”Caravan of the Year” on kunnianosoitus, joka jaetaan vuosittain Euroopan suurimman Camping-lehden toimesta, saksalainen Caravaning lehti, ja se perustuu lukioiden
äänestykseen.

Euroopan innovation voittaja

KABE palkittiin myös vuoden 2019 European Innovation Award:illa tekniikkaluokassa kehittämästään SmartVent tuotteesta, joka on uusi ilmanvaihtojärjestelmä lämmön
talteenotolla.
– Sen lisäksi että ilmanlaatu vaunussa paranee, edesauttaa KABE SmartVent järjestelmä myös energiankulutuksen laskuun. Vaunun lämpö kierrätetään talvella ja kesällä kylmä ilma jäähdyttää vaunua, kertoo Mikael Blomqvist, tekninen johtaja, joka on järjestelmän kehittäjä.

SmartVent on saatavana lisävarusteena KABEn Imperial vaunuihin ja integroituna KABEn innovatiiviseen sähköjärjestelmään Smart D, joka voitti saman palkinnon vuonna 2017.

Aina askeleen edellä

Voittajan European Innovation Award (EIA) valitsee 15 alan lehteä eri euroopan maista ja jaetaan alan valmistajalle camping alalla. EIA palkitsee älykkäitä ja innovatiivisia ideoita, jotka suosivat kuluttajaa. Tänä vuonna 22 ehdokasta kilpaili sarjassa ”Technology & Connectivity”, jossa siis KABE voitti.

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024