Kaben edustus J.Rinta-Jouppi Oy:lle

Toimitus
25.10.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

J.Rinta-Jouppi Oy aloittaa ensi vuoden alusta KABE-matkailuvaunujen ja -autojen myynnin ja huollon Vantaalla, Seinäjoella, Lahdessa, Lappeenrannassa sekä Kuopiossa.

Kabe-Adria Oy:n toimitusjohtaja Bo Karlsson kertoo KABE-matkailuautojen kysynnän lisääntyneen viimeisen kahden vuoden aikana. Maahantuojan tavoitteena on nostaa merkin markkinaosuutta kaksikymmentä prosenttia seuraavan kolmen vuoden aikana. Karlsson uskoo tavoitteen saavuttamiseen olevan hyvät mahdollisuudet J.Rinta-Jouppi Oy:n avulla.  Myyntijohtaja Petri Keisala J.Rinta-Joupilta kertoo matkailuajoneuvokaupan kehittyneen suotuisasti kuluvana vuonna. Hän arvioi uuden KABE-edustuksen täydentävän hyvin J.Rinta-Joupin vahvaa asemaa matkailuajoneuvojen valtakunnallisena kauppiaana.

J.Rinta-Jouppi Oy on pohjalainen yritys, jonka autokaupan juuret saivat alkunsa 1950-luvulla. Nykyään J.Rinta-Jouppi Oy on yksi Suomen suurimpia yksityisiä autokauppaketjuja. Sillä on toimipaikat ovat Seinäjoella, Tampereella, Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa, Vantaalla, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Hämeenlinnassa. Konsernin merkkiedustuksiin kuuluvat Ford-, Kia- ja Opel-autot sekä Adria-, Sun Living- ja Bürstner-matkailuajoneuvot. Yhtiön palveluksessa on 200 henkilöä, liikevaihto vuonna 2016 oli yli 200 miljoonaa euroa. J.Rinta-Joupin valikoimissa on jatkuvasti lähes neljäsataa uutta ja käytettyä matkailuajoneuvoa, kaikkien ajoneuvojen kappalemääräisen vuosimyynnin yltäessä noin 15500 yksikköön.

Lisätietoja:
myyntijohtaja Petri Keisala
puh. 040 486 3554

Artikkeliin liittyvät hakusanat: J.Rinta-Jouppi OyKabe

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024