Kaben matkailuvaunut 2017

Toimitus
10.9.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

KABElla on matkailuvaunu kaikille. Edullinen Classic, josta on tullut lapsiperheiden suuri suosikki, hyvin varusteltu Jalokivisarja, ylellinen Royal, tilava Hacienda viihtyisine ja todella avarine asuintiloineen sekä Imperial - ylimpään premium-luokkaan sijoittuva ainutlaatuinen sarja. Vuodelle 2017 esittelemme kaikkien aikojen vahvimman ja entistä laajemman mallistomme!

Royaliin ja Imperialiin esitellään täysin uusi pohjaratkaisu. Se on kehitetty arvostetusta 630 E-TDL -vaunustamme ja sen etuosassa on suuri ja upea keittiö. Royal 630 FK:ssa on suuri neliliekkinen liesi vakiona ja Imperial 630 FK on varustettu ylellisellä induktioliedellä.

- Tiedämme, että moni KABE-omistaja laittaa mielellään ruokaa matkailuvaunun keittiössä. Silloin kannattaa ehdottomasti tutustua hieman tarkemmin Royal ja Imperial 630 FK:hon. 630 FK:ssa keittiö on sijoitettu vaunun etuosaan, josta on suora näköyhteys vaunun ulkopuolella oleviin ystäviin. Työtasot ja varustelu muistuttavat keittiösaarekkeella varustettua kotikeittiötä, kertoo KABEn tekninen johtaja ja varatoimitusjohtaja Mikael Blomqvist. Keskelle vaunua sijoitetussa suuressa istuinryhmässä on tilaa monelle. Molempien pitkittäisvuoteiden takana, vaunun koko leveydellä, on hyvin varusteltu kylpyhuone erillisine suihkuineen.

Uusi lastenkamarivaunu

KABEn Classic-sarjasta on tullut todellinen suurmenestys ja se on alkanut kiinnostaa yhä laajempaa asiakaskuntaa. Vuonna 2017 täydennämme Classic-tarjontaa kahdella täysin uudella mallilla: Parisängyllä varustetulla mukautuvalla Classic 560 XL:llä sekä suurella ja mukavalla lastenkamarivaunulla 780 DGDL:llä.

Vaikka Classic-sarjan vaunut ovat edullisia, niissä on kaikki tarvittava aktiiviseen käyttöön ympäri vuoden, myös kylmimpänä vuodenaikana. Classic puhuttelee yleensä useimpia niistä, joille tärkeintä on KABE-laatua ja jotka haluavat joustavan ja turvallisen vaunun erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Uuden 780 DGDL:n myötä nuorille perheille on tarjolla neljä erilaista hyvin suunniteltua lastenkamarivaunua KABEn lapsiystävällisessä Classic-mallistossa.

- 560-, 600-, 660- ja 780-mallimme ovat erilaisia kooltaan ja pohjaratkaisultaan, mutta kaikki neljä on suunniteltu erityisesti lapsiperheille ja niissä on mukava parisänky sekä kaksi- tai kolmikerroksisella sängyllä varustettu erillinen lastenkamari, Mikael selittää.

Classic 780 DGDL:ssä lapsille on lisäksi oma istuinryhmä, jossa on kaunis kulmasohva mukaviin puuha- ja leikkihetkiin. Siinä on myös paljon säilytystilaa koko perheelle ja tilava U-sohva ja suuri pöytä vaunun etuosassa.

Uusi Classic 560 XL

Myös pitkiä matkoja tekevälle pariskunnalle tai perheelle, jolla toisinaan on matkakumppaneina lapsia tai yövieraita, on tarjolla mielenkiintoinen Classic-uutuus vuodelle 2017. Viihtyisä pitkittäisvuoteilla varustettu 560-malli saa nyt vaihtoehdokseen 560 XL:n, jossa on parisänky aivan vaunun takaosassa.

Korin sisäpituus on vain 550 senttimetriä, mutta Classic 560 XL:n pohjaratkaisu hyödyntää vaunun pinta-alan erittäin tehokkaasti. U-muotoinen istuinryhmä tarjoaa paljon tilaa seurusteluun ja rentoutumiseen, ja sen voi luonnollisesti myös sijata vuoteeksi. Classic 560 XL:ää on kahta vaunuleveyttä; 230 cm perusmalli ja 250 cm leveä King Size-malli.

- Useimmat valitsevat King Sizen, jossa on leveämpi sänky ja enemmän tilaa vaunussa, kertoo Mikael lisäten, että KABE valmisti ensimmäisenä 250 cm leveät matkailuvaunut ja nyt siitä on tullut KABEn kaikkien matkailuvaunujen ”vakioleveys”. Useimmat mallit saa myös 230-levyisinä.

KABEn matkailuvaunuihin on tehty useita muotoilullisia muutoksia

Imperial-vaunujen ulkoseinien muotoilu on voimakkaampaa ja kaikissa malleissa on KABEn uusi selvästi erottuva ja tyylikäs muotokieli mm. sulavalinjaisissa takavaloissa. Myös sisustus on uusittu.

Yksi vuoden 2017 suurista uutuuksista koskee Royal-, Hacienda- ja Imperial-sarjoja, jotka on nyt varustettu Smart D:llä, KABEn älykkäällä ohjauspaneelilla, joka ohjaa ja valvoo matkailuvaunun kaikkia toimintoja ja joka voidaan yhdistää matkapuhelimeen mobiilisovelluksella.

KABE on kehittänyt Smart D:n yhdessä Dometicin kanssa ja järjestelmä rakentuu samoille periaatteille kuin nykyiset henkilöautojen tietokoneohjatut sähköjärjestelmät. KABE Smart D on tähän mennessä ollut vain KABEn matkailuautoissa, mutta nyt se tulee myös Royal-, Hacienda- ja Imperial-matkailuvaunuihimme.

Smart D:n ohjauspaneelilla voi ohjata matkailuvaunun lämmitystä, valaistusta, ilmastointia tai Air Vent -ilmanvaihtojärjestelmää. Lisäksi sillä voi valvoa sähköjärjestelmän jännitetasoa. Järjestelmässä on useita hälytystoimintoja, jotka kertovat, kun on aika huollattaa vaunu tai kun sulake on lauennut.

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuKabematkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024