Karavaanarit Kymiringille elokuussa

Toimitus
31.1.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
MXGP FINLAND TUO MYÖS KARAVAANARIT KYMIRINGILLE 22.-23.8.2020

Motocrossin MM-sarjan Suomen osakilpailut ajetaan KymiRingillä 22.-23.8.2020. Viikonlopun kilpailuohjelmassa on kuninkuusluokan, MXGP:n, lisäksi MX2-, EMX250-, EMX125- ja EMX 2t -luokkien kilpailut.

Tapahtumaan odotetaan viikonlopun aikana 20000 katsojaa, joista moni saapuu paikalle myös kauempaa. – Koska motocrossrata, katsomot ja palvelut rakentuvat KymiRingin moottoriradan lähtö- ja pääsuoran väliselle noin 15 hehtaarin kokoiselle tapahtuma-alueelle, iso osa KymiRingin moottorirata-alueesta voidaan valjastaa muuhunkin käyttöön. Pystymme tarjoamaan yleisölle mahdollisuuden majoittua käytännössä samalla alueella, jossa päivällä ajetaan motocrossia, kertoo MXGP Finland päätuottaja Natalia Lahtela.

Karavaanarit huomioidaan

MXGP Finland -viikonlopun viralliset caravan ja camping -alueet sijaitsevat KymiRingin pitkällä pääsuoralla sekä heinäkuun MotoGP:ssa käytössä olleilla yleisöalueilla.

Camping- ja caravan -alueet järjestetään yhteistyössä paikallisten caravan yhdistysten kanssa. Matkailuajoneuvo-, asuntovaunu- ja telttapaikat tulevat myyntiin maaliskuun aikana.

– Haluamme, että MXGP Finland on lajissaan ainutlaatuinen kokoontumispaikka moottoriurheilun ja motocrossin ystäville. Oma camping -alue yleisölle osana tapahtuma-aluetta on merkittävä palanen tavoitettamme luoda Suomeen sarjan yhteisöllisin MM-tapahtuma, kertoo Lahtela.

Kabe-Adria Oy tapahtuman viralliseksi matkailuajoneuvokumppaniksi

MXGP Finland -tapahtuman järjestäjä Lahti Events Oy sekä matkailuautoja- ja matkailuvaunuja Suomeen maahantuova ja markkinoiva Kabe-Adria Oy ovat tehneet yhteistyösopimuksen koskien MXGP Finland 2020 -tapahtumaa. Yhteistyön myötä matkailuajoneuvot nousee aiempaa keskeisempään rooliin tapahtuman tuotannossa ja markkinoinnissa. Keskeisenä osana yhteistyötä toimii MXGP Finland -tapahtuman väreihin puettu Sun Living merkkinen matkailuajoneuvo, joka kiertää Suomea ja Pohjois-Eurooppaa aktiivisesti aina elokuun loppuun asti. Ensimmäisen kerran auto on esittelyssä MXGP Finland -osastolla Helsingin Moottoripyörämessuilla tänä viikonloppuna 31.1.-2.2.

-Motocrossiin ovat aina kuuluneet kiinteänä osana matkailuajoneuvot ja camping-kulttuuri. Matkailuajoneuvoja nähdäänkin runsaasti myös lajin korkeimman tason tapahtumassa niin kisakuskien, tiimien, toimitsijoiden kuin toivottavasti myös nyt katsojien käytössä. On hienoa, että pääsemme kertomaan tätä tarinaa yhdessä alan arvostetun toimijan kanssa, sanoo Lahti Events Oy:n toimitusjohtaja Emilia Mäki.

-Sun Living on nuorekas brändi, joka yhdistetään seikkailuihin ja seikkailijoihin. Saamme yhteistyöstä hyvää ja positiivista näkyvyyttä Sun Livingille. Odotamme, että merkki huomioidaan vahvana vaihtoehtona myös moottoriurheilun parissa, kertoo Kabe-Adria Oy:n toimitusjohtaja Bo Karlsson.

>> Sun Living
>> Kymiring

Lisätietoja:

Bo Karlsson, toimitusjohtaja, Kabe-Adria Oy, p. 040 124 4900

Emilia Mäki, toimitusjohtaja, Lahti Events Oy, p. 050 5820 953

Natalia Lahtela, päätuottaja, MXGP Finland, p. 400 818 484

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoKymiringMXGP matkailuautoSun Living

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024