K&K Kivinen Oy vuoden matkailuajoneuvokauppias

Antti Siljamäki
18.3.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaaksi on valittu Tuusulassa toimiva K&K Kivinen Oy. Valintaan vaikuttivat pitkäjänteinen työ haasteellisella toimialueella ja viimeisen vuoden aikana tehdyt merkittävät liiketoimintaa tukevat investoinnit. 

Vuonna 1993 perustettu yhtiö viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuotta. Kari Kivisen perustama yritys on pysynyt perheyrityksenä, jonka vetovastuun on ottanut Karo Kivinen. 

K&K Kivinen Oy on täydenpalvelun matkailuajoneuvoliike, joka on toistaiseksi keskittynyt matkailu- ja tavaraperävaunujen myyntiin ja huoltopalveluihin. Yrityksen edustuksiin kuuluvat Hobby-, Kabe-, Fendt-, Caretta- ja Poksi-matkailuvaunut. Vuonna 2017 käyttöönotettiin uudet liiketilat, joissa toimivat myynti, huolto- ja tarvikemyynti varmistavat asiakastyytyväisyyden.  

Vuonna 2012 K&K Kivinen Oy sai vuoden Hobby-kauppias tunnustuksen pitkäaikaisesta ja tuloksellisesta myyntityöstä.  

Aiemmat vuoden matkailuajoneuvokauppiaat
Nyt jaettu tunnustus on kymmenes. Palkitut yritykset ovat:
2008: Caravan Erälaukko Oy, Tampere
2009: Helsinki Caravan Oy, Vantaa
2010: Jyväs-Caravan Oy, Jyväskylä
2011: JP-Caravan Oy, Kempele
2012: City-Caravan Oy, Lappeenranta
2013: Best-Caravan Oy, Hyvinkää
2014: Kouvolan Vaunu Paajanen Oy, Kouvola
2015: Caravan Larvanto Oy, Kuopio
2016: Caravankeskus Reatalo, Rovaniemi
2017: K&K Kivinen Oy, Tuusula

Muut alan huomionosoitukset

Matkailuajoneuvotuojat ry jakoi kunniakirjat kahdelle pitkään alalla toimineelle työntekijälle.

Kari Junttila Caravankeskus Reatalo Oy:stä on palvellut 26 vuotta asiakkaita hyvällä menestyksellä matkailuajoneuvojen myynnissä ja jälkimarkkinointitehtävissä. Junttila tunnetaan sekä asiakkaiden että Caravankeskus Reatalon henkilökunnan piirissä todellisena luottopelaajana, jolta saa vastauksen kysymykseen kuin kysymykseen.

Asiakkaat pitävät Junttilasta, koska hän omaa laajan alan tietämyksen, iloisen ja auttavaisen luonteen sekä asiakaspalvelun ehkä tärkeimmän taidon: kuuntelemisen taidon. Junttilan asiakaskunta on Lapin matkailuajoneuvojenmyyjänä laaja. Asiakkaita on väliltä Hangosta-Nuorgamiin.

Jukka Brandes on toiminut lähes 30 vuotta matkailuajoneuvojen huoltomekaanikkona Helsinki Caravan Oy:n palveluksessa Vantaalla. Brandes on osoittautunut vuosien mittaan erittäin luovaksi ja ratkaisukeskeiseksi huoltomekaanikoksi, joita matkailuajoneuvoala tarvitsee ajoneuvojen muuttuessa entistä haasteellisemmiksi huollettaviksi ja korjattaviksi.

Brandes on myös pitkäaikainen karavaanari, joka on auttanut leirintäalueilla pyyteettömästi monia pulaan joutuneita kanssa sisariaan ja veljiään.  

Vuoden matkailuajoneuvokauppiaan ja kunniakirjojen saajat valitsi Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) hallitus, joka haluaa valinnoillaan painottaa hyvin hoidetun asiakaspalvelun, jälkimarkkinatoimintojen ja alan kehityksen merkitystä. 

MAT:n jäseninä on matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niihin liittyvien tarvikkeiden, lisävarusteiden valmistajia ja maahantuojia sekä alan huoltoliikkeitä. Lisätietoa MAT:n jäsenyrityksistä, matkailuajoneuvon hankinnasta sekä karavaanarimatkailusta löytyy www.liikkuvakoti.fi –sivustolta.

Lisätietoja 

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352
antti.siljamaki [ät] matkailuajoneuvotuojat.fi
www.liikkuvakoti.fi 

K&K Kivinen OY
Toimitusjohtaja Karo Kivinen
0400 439 579
kkkivinen [ät] co.inet.fi
www.kkkivinen.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: jäsenliikeK&K Kivinen

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024