Knaus autot vm. 2020

Toimitus
26.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
KNAUS LIVE I - täysin uusi integroitu mallisarja

KNAUS lanseeraa uudelle mallivuodelle täysin uuden integroidun L!VE I-mallisarjan. L!VE I on integroitujen autojen edullisin mallisarja

Raikas suunnittelukieli, edullinen hinta-laatusuhde, kattava varustelu ovat uuden LIVE I:n vahvuuksia. Integroidun auton etupää kytkeytyy harmonisesti kokonaismuotoiluun. Krominauhat jäähdyttimen säleikössä ja tyylikäs grafiikka etu- ja sivuseinissä sekä sivupaneelit antavat uudelle tulokkaalle pirteän ilmeen. Auton LED-etuvalot ovat erittäin innovatiiviset. Takana L!VE I:ssä on CATEYE- evolution takavalot, jotka antavat autolle takaa katsottuna KNAUSille tunnusomaisen ilmeen.

Sisällä kalusteiden Olmo Pavarotti -puumateriaali ja vaaleat tekstiilit, avoin huonekonsepti ja hyvin suunniteltu LED-tunnelmavalaistus muodostavat L!VE I:stä todellisen hyvinvoinnin keitaan jopa kuudelle henkilölle.

KNAUS SUN I ja SKY I

SUN I
Mallivuonna 2020 SUN I- mallisarjaan lanseerataan ylelliset GRAMMER-istuimet, headup-heijastinnäyttö, heijastamattomat sivuikkunat sekä LED-ajovalaisimet joissa automaattiset kaukovalot. Sivupeileissä on sokean kulman varoittimet.

SUN I-mallisarjassa on yhteensä viisi pohjaratkaisua, joista kolme on kaksiakselisia (kaksi parivuoteella ja yksi erillisvuoteilla) ja kaksi kolmeakselista (yksi pari- ja yksi erillisvuoteella). SUN I-autoissa on kaksoispohja.

SKY I- mallisarjassa on neljä yksiakselista pohjaratkaisua, joista kaksi on erillis- ja kaksi parivuoteellisia

KNAUS VAN TI PLUS, MAN TGE- alustalla

Viime vuonna lanseerattuun MAN TGE: n alustalle rakennettuun KNAUS VAN TI PLUS- mallisarjaan tulee uutena mahdollisuutena ohjaamon pimennys lisäksi (lisävaruste), ulosvedettävä kaasupullokelkka sekä kaksikanavainen ilmajousitus taka-akselilla joka lisää ajomukavuutta ja turvallisuutta. Optimoitu kaistanseuranta, ajovakaus ja parempi kääntyvyys ovat etuja, joita saavutetaan ilmajousituksen avulla.

MAN- alustan voi valita etu-, taka-, tai nelivetoisena. Turvallisuusjärjestelmien määrä on huikea ja käytettävissä on esimerkiksi väsyneisyydentunnistin, nopeudenrajoitin, liikennemerkkitunnistin, kaukovaloassistentti, adaptiivinen vakionopeudensäädin, hätäjarruavustin, kaistavaroitin, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera sekä kuolleen kulman varoitin.

KNAUS VAN TI PLUSsan sisustuksessa korkealaatuiset huonekalut, moderni muotoilu ja varustelu aikaansaavat erinomaisen asumismukavuuden. Nerokkaasti suunniteltu tilanjakajaovi yhdistää tai eriyttää makuuhuoneen oleskelutilasta tarpeen mukaan. Tarvittaessa syrjään siirtyvä pesuallas, suuri säilytyskaappi ja käytännöllinen säilytystila takaavat tilojen toimvuuden myös pesuhuoneessa. Autossa on tilakonseptinsa ansiosta optimoitu tv:n katselukulma, harmoninen ohjaamon integrointi ja oleskelutiloissa hienostunut lounge-muotoilu. Van Ti Plus  650 MEG: n dinette-istuinosa on laajennettavissa ja suuremmassa 700 MF-mallissa on L-muotoisen istuinryhmän ansiosta tilaa jopa viidelle matkustajalle.

Van Ti rakennettuna Man TGE-alustalle on esimerkillinen yhdistelmä Knausin tilankäytön ja tehokkaan alustan monipuolisuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

KNAUS L!VE TI, L!VE WAVE ja L!VE TRAVELLER

L!VE- mallisto on ollut myynnillinen menestys. Alkovimallinen L!VE TRAVELER sai AUTO BILD -lehden GOLDEN MOTORHOME -palkinnon vuonna 2018.

L!VE-malliston muodostavat puoli-integroidut L!VE TI-, liikkuvalla ylävuoteella valmistettavat puoli-integroidut L!VE WAVE-, alkovimalliset L!VE TRAVELLER- matkailuautot sekä nyt lanseerattavat integroidut L!VE I- matkailuautot.

Mallivuonna 2020 kaikki L!VE-sarjan autot varustetaan KNAUS CATEYE evolution -valaisimilla.

KNAUS L!VE TI- mallisarjassa on nyt neljä pohjaratkaisua: ranskalaisella vuotella oleva 590 MF sekä 650 MEG-, 650 MF ja 700 MEG- erillisvuodemallit, joissa vuoteet ovat saatavilla haluttaessa myös madallettuina, jolloin niihin meneminen ja niistä poistuminen on helppoa.

KNAUS L!VE WAVE on puoli-integroitu mallisarja, jossa on alaslaskettava ylävuode. Mallistossa neljä pohjaratkaisua: poikittaisella parivuoteella oleva 650 MF, 650 MG, erillisvuoteella oleva 700 MEG sekä saarekeparivuoteella rakennetut  650 MX ja 700 MX.

KNAUS L!VE TRAVELLER

L!VE TRAVELLER- mallissarja muodostuu kolmesta alkovimallista.
Moni matkailuajoneuvovalmistaja on lopettanut alkovimallisten autojen valmistuksen, koska trendi on painottunut viimeisinä vuosina puoli-integroiduihin malleihin. KNAUS panostaa vahvasti myös alkoviautoihin, joilla on edelleen oma vakiintunut käyttäjäkuntansa.

Myös matkailuautovuokraamot suosivat alkovimallisia autoja. Mallisarjassa on kolme pohjaratkaisua. Pienin niistä on 550 DB, seuraavana kerrosvuodemalli 600 DKG sekä 650 DG- garagemalli, joista kaksi jälkimmäistä ovat kuuden hengen autoja.

KNAUS PLATINIUM SELECTION- kampanjat:

VAN TI.ssä, integroidussa VAN I-, sekä puoli-integroiduissa SKY TI ja SUN TI- mallisarjoissa on erittäin vahva tehtaan kampanja. Kampanjahinta sisältää jopa yli 18.000 euron varustepaketin!

KNAUS SKY TI PLATINIUM SELECTION-KAMPANJA

KNAUSin uuden mallivuoden tärkein kampanjalanseeraus!
SKY TI:ssä on tehtaan kampanjassa mukana kattava varustepaketti, jonka etu ostajalle on jopa yli 18.000 €. Kampanjassa mukana mm. "PLATIMIUM SELECTION"-teippaus, heijastusnäyttö, 16" pyörät alumiinivanteilla, korin värinen etupuskuri, vakionopeudensäädin, manuaalinen ohjaamon ilmastointi, nahkapäälysteinen monitoimiohjauspyörä, ohjaamon kapteeni-istuimet KNAUS -verhoilulla, sähkösäätöiset ja lämmitettävät peilit, LED- päiväajovalot ja -äärivalot, radio DAB+, all-in-one navigointijärjestelmä, peruutuskamera, varusteltu asuinosan ovi KNAUS PREMIUM (600mm), takatallin ovi kuljettajan puolella valolla, Truma- iNet -järjestelmä, AES- jääkappi, BWT- vedensuodatusjärjestelmä, tunnelmavalaistus, 24" LED-TV ja paljon muuta varusteita.

KNAUS retkeilyautot ( CUV:t = Caravanning Utility Vehicle)

KNAUS-konserni kutsuu kaikkia valmistamiaan peltikuorisia retkeilyautoja nimella CUV, joka on vapaasti käännettynä "caravanmatkailun hyötyajoneuvo".

KNAUS on ollut aina edelläkäviiä retkeilyautojen talviominaisuuksien suhteen. CUV-autojen eristys on tehty koko autoon kiitettävän perusteellisella tavalla, josta syystä talviominaisuudet ovat erinomaiset. Lämpimyyden lisäksi myös kondenssikosteuden muodostuminen on tehokkaasti ehkäisty ja sisäilman laatu on hyvä.

KNAUSin CUV-mallisarjat ovat BOXSTAR, BOXSTAR XL, BOXLIFE ja BOXDRIVE.

KNAUS BOXSTAR

Kaikki BOXSTAR-mallit voidaan nyt varustaa uudella Headup Display -heijastusnäytöllä
Uusi LED-valaistus luo erityisen kodikkaan valaistusilmapiirin.

KNAUS BOXSTAR XL -KORKEAKATTOINEN CUV

Kaksi uutta korkeakattolaista mallia: BOXSTAR 600 STREET XL ja BOXSTAR 600 LIFETIME XL, joiden valtava ylätila mahdollistaa pitkittäisen erlilliskerrosvuoteen rakentamisen (LIFETIME XL). Edessä ja takana olevat makuutilat mahdollstavat jopa kuuden hengen mielekkään majoittumisen. Tämä on ainutlaatuista retkeilyautosegmentissä.

Tilava sänky riittävällä korkeudella, sivuikkunat makuutilassa (500 x 250 mm) sekä GRP-laskikuitukattorakenne. XL-mallit tarjoavat uskomattoman 238 cm sisäkorkeuden sekä optimaaliset eristysarvot kaksoiskuoren eristyksen ansiosta.

Keulassa ja perässä sijaitsevat kaksi kattoluukkua (700 x 500 mm) luovat kirkkaan, ja valoisan ilmapiirin.

BOXSTAR 600 LIFETIME XL:ssä on neljä pitkittäisvuodetta, BOXSTAR 600 STREET XL on poikittainen vuode ja siihen voidaan asentaa täyspitkä vaatekaappi.

KNAUS BOXLIFE

Uuden BOXLIFE-sukupolven kohokohta on VARION- takakonsepti. Innovatiivisen nostosängyn ansiosta tarjoutuu neljä joustavaa käyttövaihtoehtoa takaosaan: suurin säilytystila (esim. 2 sähköpyörää, urheiluvälineitä ja muita matkatavaroita) syntyy kun sänky on ylösnostettuna matkan aikana. Valinnaisesti takaosa voidaan muuntaa parivuoteeksi, joka puolestaan voidaan muuntaa sohvaksi tai vaihtoehtoisesti yhdeksi tai kahdeksi poikittaiseksi vuoteeksi tai kahdeksi pitkittäiseksi vuoteeksi (600 ja 630 ME). Jos sänkyä käytetään poikittaisena vuoteena, siellä on riittävästi
säilytystilaa polkupyörälle ja ylimääräisille matkalaukuille. Tämän mallin muuntuvuus on luokassaan ainutlaatuista!
BOXLIFE: ssä on diesellämmitin vakiona, ruokailutilan istuimen alle. Tämä ratkaisu jättää paljon tilaa takaosaan ja säästää painoa. Kaasua käytetään ainoastaan ruoanlaittoon jolloin 2,5 kg: n kaasupullo on riittävä.

Selkeät kalusteiden linjat ja epäsuora LED-valaistus aikaansaavat modernin yleisilmeen. Kehittyneiden yksityiskohtiensa ja innovatiivisen rakenteensa ansiosta BOXLIFEssä yhdistyy hienolla tavalla kodikkuus ja käytännöllisyys. BOXLIFE-mallisarjassa on viisi pohjaratkaisua.

THULE VeloSlide -polkupyöräteline mahdollistaa polkupyörien tai e- polkupyörien turvallisen ja käyttäjäystävällisen kuljetuksen BOXLIFEN sisällä. CUV voidaan varustaa THULE VeloSlide -telineellä mallivuodesta 2020 alkaen. Järjestelmä asennetaan ajoneuvon takaosaan. Teline voidaan helposti vetää ulos niin, että lastaus tai purku tapahtuu kätevästi ajoneuvon ulkopuolella.

KNAUS BOXDRIVE (VW CRAFTER)

Knaus Boxlife CUV:t on rakennettu Volkswagen Crafterin alustalle.

>>www.knaus.fi

Lisätietoja:

Olli Haverinen
Import Forum Oy

0400 470 302

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntoautoKnausmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024