Knaus matkailuautot 2019

Toimitus
24.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Knaus-matkailuautojen suurin uutuus mallivuodelle 2019 on KNAUS VAN TI PLUS MAN TGE -alustalla.

Uutta yleisesti mallivuodelle 2019:

Knaus lanseeraa uuden 17" kevytmetallivannemallin, joka käy kaikkiin Knausin matkailuautoihin, CUV-retkeilyautoihin ja matkailuvaunuihin. Värivaihtoehtoja on kaksi, vanne toimitetaan mallista riippuen joko titaanin värisenä tai kiiltävän mustana.

Knaus on kehittänyt matkailuautoihinsa ja -vaunuihinsa uuden ulko-oven. Ulko-oven lukituksessa ja istutuksessa on otettu esimerkkiä henkilöautoteollisuudesta. Lukon ulkonäkö, toiminta ja jopa oven ääni sulkeutuessaan muistuttaa henkilöauton lukon ja oven toimintaa. Oven ikkunassa käytetään oikeaa lasia. Ovessa on myös pimennysverho ja tunnelmavalaistus varustetasosta riippuen. Leveys on vakiona 60 cm, mutta mallista riippuen oven voi tilata myös 70 cm leveänä.

Kaasupullokotelo on standardoitu kaikkiin Knausin matkailuautoihin yhteneväiseksi. Kotelon tilankäyttö ja lukitus on parantunut entisestään samoin kuin kaasupullojen käsittelyn helppous.

Knaus matkailuautojen (ja -vaunujen) led-takavalosarja on standardoitu. Uuden takavalojärjestelmän nimi on KNAUS CATEYE EVOLUTION. Takavalot ovat näyttävän modernit ja muistuttavat visuaalisesti nimensä mukaisesti kissan silmiä. Ne ovat pimellä jo kaukaa tunnistettavat. Uusi järjestelmä mahdollistaa entistä paremman ajoturvallisuuden ja optimaalisen näkyvyyden. Valoissa on kolmiulotteinen valaistusgeometria.

Knaus-konserni myöntää kaikille valmistamilleen ajoneuvoille 10 vuoden takuun.

KNAUS SUN I ja SKY I

Integroitu Sun I - ja Sky I mallisarjat ovat saaneet faceliftin. Särmemmin muotoillun konepellin ja etumaskin ansiosta keula on saanut aiempaa selvästi voimakkaamman ilmeen. Kylkien grafiikka ja tekstifontti ovat niinikään uudistuneet.
Matkustamon ulko-ovi on uusittu, siinä on saapumis- ja poistumisvalo viiveellä ja ovi on mukana keskuslukitusjärjestelmässä. Ovi on kaunislinjainen, aiempaa leveämpi ja siinä on käytännöllisiä yksityiskohtia, mm. säilytystilat sateenvarjoille.

Sivupeileissä on sokean kulman varoittimet.

Sun I-mallisarjassa on yhteensä viisi pohjaratkaisua, joista kolme on kaksiakselisia (kaksi parivuoteella ja yksi erillisvuoteilla) ja kaksi kolmeakselista (yksi pari- ja yksi erillisvuoteella). Sun I-autoissa on kaksoispohja.

Sky I. mallisarjassa on neljä yksiakselista pohjaratkaisua, joista kaksi on erillis- ja kaksi parivuoteellisia.

KNAUS VAN TI PLUS, MAN TGE- alustalla

Täysin uusi Van Ti Plus-mallisarja rakennetaan MAN TGE-alustalle. Moottorivaihtoehdot ovat 2,0 140 (yhdellä ahtimella) tai 177 kahdella ahtimella. Van Ti rakennettuna Man TGE-alustalle on yhdistelmä Knausin tilankäytön ja tehokkaan alustan monipuolisuutta erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Man-alustan voi valita etu-, taka-, tai nelivetoisena. Saatavissa on manuaali- tai 8-portainen momentinmuuntimella toteutettu automaattivaihteisto. Turvallisuusjärjestelmien määrä on huikea! Käytettävissä on väsyneisyydentunnistin, nopeudenrajoitin, liikennemerkkitunnistin, kaukovaloassistentti, adaptiivinen vakionopeudensäädin, hätäjarruavustin, kaistavahti, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskamera sekä kuolleen kulman varoitin.

Van Ti Plussan sisustuksessa korkealaatuiset huonekalut, moderni muotoilu ja varustelu aikaansaavat erinomaisen asumismukavuuden. Nerokaasti suunniteltu tilanjakajaovi yhdistää tai eriyttää makuuhuoneen oleskelutilasta tarpeen mukaan. Tarvittaessa syrjään siirtyvä pesuallas, suuri säilytyskaappi ja käytännöllinen säilytystila takaavat tilojen toimvuuden myös pesuhuoneessa.

Autossa on tilakonseptinsa ansiosta optimoitu tv:n katselukulma, harmoninen ohjaamon integrointi ja oleskelutiloissa hienostunut lounge-muotoilu. Van Ti Plus  650 MEG: n dinette-istuinosa on laajennettavissa ja suuremmassa 700 MF-mallissa on L-muotoisen istuinryhmän ansiosta tilaa jopa viidelle matkustajalle.

Ohjauspaneeli, josta ohjataan auton käyttölaitteita, on saatavana lisävarusteena Energy Plus -paketilla, jossa on kosketusnäyttöpaneeli, geeliakut ja älykäs latauslaite. Autossa on Knaus Cateye Evolution -takavalojärjestelmä.

KNAUS L!VE TI, L!VE WAVE ja L!VE TRAVELLER

Viime vuonna lanseerattu L!ve- mallisto on ollut myynnillinen menestys. L!ve-malliston muodstavat puoli-integroidut L!ve Ti-, liikkuvalla ylävuoteella olevet puoli-integroidut L!ve Wave- sekä alkovimalliset L!ve Traveller matkailuautot.

Knaus L!ve Ti- mallisarjassa on nyt neljä pohjaratkaisua: ranskalaisella vuotella oleva 590 MF sekä 650 MEG- ja 700 MEG- erillisvuodemallit, joissa vuoteet ovat saatavilla haluttaessa myös madallettuina, jolloin niihin meneminen ja niistä poistuminen on helppoa. Uutena pohjaratkaisuna mallivuodelle 2019 tulee ranskalaisella parivuoderyhmällä valmistettu 650 MF-malli

Knaus L!ve Wave

L!ve Wavesa on neljä pohjaratkaisua: poikittaisella parivuoteella oleva 650 MG, erillisvuoteella oleva 700 MEG sekä saarekeparivuoteella rakennetut  650 MX ja 700 MX. Myös Live Waveen lanseerataan tulevalle mallivuodelle ranskalaisella parivuoderyhmällä valmistettu 650 MF

Knaus L!ve Traveller

Knaus panostaa vahvasti myös alkoviautoihin, joilla on edelleen oma vakiintunut käyttäjäkuntansa. Myös matkailuautovuokraamot suosivat alkovimallisia autoja.

L!ve Traveller-sarja muodostuu kolmesta alkovimallista. Moni matkailuajoneuvovalmistaja on lopettanut alkovimallisten autojen valmistuksen, koska trendi on painottunut viimeisinä vuosina puoli-integroiduihin malleihin. Mallisarjassa on kolme pohjaratkaisua. Pienin niistä on 550 DB, seuraavana kerrosvuodemalli 600 DKG sekä 650 DG- garagemalli, joista kaksi jälkimmäistä ovat kuuden hengen autoja.

KNAUS PLATINIUM SELECTION- kampanjat: 
Van Ti-, integroidussa Van I-, sekä puoli-integroidussa Sun Ti- mallisarjassa on erittäin vahva tehtaan kampanja. Kampanjahinta sisältää yli 10.000 euron varustepaketin

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoKnausmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024