Knaus matkailuvaunut 2019

Toimitus
24.9.2018
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Knaus-vaunumalliston suurimmat uutuudet ovat täysin uudistettu Südwind-mallisto ja Travelino-malliston tuotannon aloitus.

Uutta yleisesti mallivuodelle 2019

Nokkapyörä, jossa vaaka: Knaus-matkailuvaunuihin on asennettu nokkapyörän vaaka. Vaunun käyttäjän on helppo varmistua siitä, että vaunun painojakauma ja vaunun keulan kytkentäpaino autoon on oikein.

Knaus on kehittänyt matkailuautoihinsa ja -vaunuihinsa uuden ulko-oven. Ulko-oven lukituksessa ja istutuksessa on otettu esimerkkiä henkilöautoteollisuudesta. Lukon ulkonäkö, toiminta ja jopa oven ääni sulkeutuessaan muistuttaa henkilöauton lukon ja oven toimintaa. Oven ikkunassa käytetään oikeaa lasia. Ovessa on myös pimennysverho ja tunnelmavalaistus varustetasosta riippuen.

Knaus lanseeraa uuden 17" kevytmetallivannnemallin, joka käy kaikkiin Knausin matkailuvaunuihin, matkailuautoihin, CUV-retkeilyautoihin. Värivaihtoehtoja on kaksi, vanne toimitetaan mallista riippuen joko titaanin värisenä tai kiiltävän mustana.

Matkailuvaunujen) led-takavalosarja on standardoitu.  Uuden takavalojärjestelmän nimi on KNAUS CATEYE EVOLUTION. Takavalot ovat näyttävän modernit ja muistuttavat visuaalisesti nimensä mukaisesti kissan silmiä ja ovat pimellä jo kaukaa tunnistettavat. Uusi järjestelmä mahdollistaa entistä paremman ajoturvallisuuden ja optimaalisen näkyvyyden. Valoissa on kolmiulotteinen valaistusgeometria.

Knaus-konserni myöntää kaikille valmistamilleen ajoneuvoille 10 vuoden takuun.

KNAUS SPORT

Uudella mallivuodella Knaus painottaa vahvasti Sport-mallisarjaan. Pohjaratkaisuja on viisitoista! Vaunu on uudistettu niin ulkoa kuin sisältä ja siihen lanseerataan erittäin vahva Silver Selection- kampanja, jossa vaunun perushintaan sisällytetään kattava varustepaketti.

Led-valaistus, uusi leveämpi ulko-ovi, titaaninväriset alumiinivantteet ja Knaus Cat Eye Evolution takavalosarja yhdistettynä aggressiiviseen hinnoitteluun tekevät Knaus Sportista hinta-laatusuhteeltaan lyömättömän matkailuvaunuvaihtoehdon.
Sisäilmeessä on upea kontrasti joka syntyy käytettäessä sekä tummaa että vaaleaa puuta ja aistikkaita tekstiilejä. Vaunu on pysäyttävän tyylikäs myös ulkoa.

KNAUS SÜDWIND

Knaus Südwind-mallisarja on uudistettu kokonaan. Ulkoinen raikas ilme on sukua viime vuonna esitellylle Knaus Deseolle. Mallisarjassa on viisitoista pohjaratkaisua, uutena myös pohjaratkaisu, jossa on suuri "panoraamakeittiö ja poikittainen koko vaunun levyinen kylpyhuone takana.
Energiaa säästävä led-valaistus on vaunussa vakiona samoin kuin AAA-jarrujärjestelmä.
Vaunun oven leveys on vakiona 60 cm, mutta mallista riippuen oven voi tilata myös 70 cm leveänä.

Merkittävä nyt matkailuvaunupuolelle lanseerattava uudistus on Knausin vuosia sitten matkailuautoihinsa kehittämä "service box", jossa ajoneuvon vesi- ja sähköliitännät on tuotu kätevästi saman luukun takana olevaan koteloon. Myös vesisäiliö on tuotu tämän kotelon yhteyteen, joten esim. säiliön puhdistus käy erittäin kätevästi saman luukun kautta.

KNAUS DESEO

Knuas Deseoon on saatavana moottoripyörän kuljetukseen optimoitu malli, jossa sivulla olevat pitkittäiset säbgyt voidaan nostaa ja kiinnittää seinää vasten moottoripyörää kuljetettaessa. Myös Deseossa on nokkapyörän vaaka

KNAUS TRAVELINO

Knaus Travelinon sarjatuotanto alkaa!
Travelino on valmisttu Knausin kehittämällä vallankumouksellisella FibreFrame- tekniikalla.

Ultraäänihitsauksella yhteenliitetyt lasikuituyksiköt muodostavat ennennäkemättömän lujan korirakenteen, joka on 30 % perinteistä korirakennetta kevyempi.

Knaus keskittyy FibreFrame- tekniikkaan intensiivisesti ja lähivuosina sitä tullaan käyttämään myös matkailuautojen rakentamisessa. Alustavien laskelmien mukaan ultraäänihitsauksen ja käytettävien materiaalien avulla pystyttäisiin tekemään matkailuautoja alle 3.500 kilon painoluokkaan jopa 9-metrisinä.

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuKnausmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024