Knaus vaunut vm. 2020

Toimitus
28.8.2019
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:
KNAUS SPORT & FUN BLACK EDITION
Trendiä määrittävä SPORT & FUN on nyt saatavana myös BLACK EDITION premiumversiona, jossa on uniikki design niin sisällä kuin ulkona.
Vaunussa on BLACK EDITION- hiilikuitugrafiikka, erikoiskevyt AL-KO VARIO X -runko, 17 tuuman KNAUS- alumiinivanteet  ja himmennetyt LED-takavalot.
Mustat kattokiskot ja takaportaat yhdessä eksklusiivisen BLACK SELECTION -tunnusten kanssa viimeistelevät upean tyylin. Sisällä on moderni valaistus ja selkeä värikonsepti. KNAUS SPORT & FUN BLACK SELECTION on pysäyttävä esimerkki modernista designistä.
KNAUS SPORT
SPORT- mallisarjassa jatkuu erittäin vahva SILVER SELECTION- kampanja, jossa vaunun perushintaan sisällytetään kattava varustepaketti johon kuuluu mm. LED-tunnelmavalaistus, uusi leveämpi ulko-ovi, vahvistettu, GFK-lasikuitukatto,  lämmin vesi,  lattialämmitys, 17 " titaaninväriset alumiinivanteet, AL-KO- alusta, hydrauliset iskunvaimentimet, varapyöräteline kaasukotelossa, kiinteä 45 ltr. tuorevesisäiliö, Truma Ultraheat -lämmin vesi, sähkövastus lämmittimessä, usb-pistorasia istuinryhmässä ja makuuhuoneessa, sähkö + tv -pistorasia ulkona, ylimääräinen 230 V pistorasia keittiössä ja istuinryhmässä, nokkapyörässä aisapainon näyttö, HEKI II -kattoikkuna, hyönteisverkko-ovi, avattava ikkuna kylpyhuoneessa, TV-teline, harmaavesisäiliö 25 ltr pyörillä ja paljon muuta.
Sisäilmeessä on upea kontrasti joka syntyy käytettäessä sekä tummaa että vaaleaa puuta ja aistikkaita tekstiilejä. Vaunu on pysäyttävän tyylikäs myös ulkoa. Knaus Cat Eye Evolution -takavalosarja tuo takaa tunnusomaisen KNAUS-ilmeen. Mallisarjassa on viisitoista pohjaratkaisua.  Nämä seikat yhdistettynä erittäin kilpailukykyiseen hinnoitteluun tekevät KNAUS SPORT SILVER SELECTIONISTA hinta-laatusuhteeltaan lyömättömän matkailuvaunuvaihtoehdon.
NAUS SPORT SILVER SELECTION voitti CARAVAN DES JAHRES -kilpailun 1. palkinnon Saksassa viime vuonna sarjan lanseeraamisen jälkeen.
 
KNAUS SPORT SILVER SELECTION on luokassaa suurin myynnin kasvattaja Suomessa tänä vuonna ollen samalla myydyin KNAUS- vaunumallisarja.
KNAUS SÜDWIND

Viime vuonna täysin uudistuneeseen SÜDWIND- mallisarjaan tulee viisi uutta pohjaratkaisua.

KNAUS TRAVELINO   

TRAVELINO valmistetaan KNAUSin kehittämällä vallankumouksellisella FIBRA FRAME- tekniikalla. Ultraäänihitsauksella yhteenliitetyt lasikuituyksiköt muodostavat ennennäkemättömän lujan korirakenteen, joka on 30 % perinteistä korirakennetta kevyempi.
KNAUS keskittyy FIBRE FRAME- tekniikkaan intensiivisesti ja lähivuosina sitä tullaan käyttämään myös matkailuautojen rakentamisessa. Alustavien laskelmien mukaan ultraäänihitsauksen ja valmistuksessa käytettävien materiaalien avulla pystyttäisiin tekemään matkailuautoja alle 3.500 kilon painoluokkaan jopa 9-metrisinä.
KNAUS DESEO
DESEO voitti European Innovation Award pääpalkinnon CARAVANNING-segmentissä
DESEO on rakennettu Travelinosta tutuksi tulleella KNAUSIN kehittämällä FIBRE FRAME- tekniikalla. Vunun takaosa aukeaa ylöspäin. KNAUS DESEOon on saatavana moottoripyörän kuljetukseen optimoitu malli, jossa sivulla olevat pitkittäiset säbgyt voidaan nostaa ja kiinnittää seinää vasten moottoripyörää kuljetettaessa.
>>www.knaus.fi

Lisätietoja:

Olli Haverinen
Import Forum Oy

0400 470 302

Artikkeliin liittyvät hakusanat: 2020asuntovaunuKnausmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024