LMC Passion-saa kaksi uutta suosikkipohjaa

Toimitus
12.9.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Keväällä esitelty LMC:n uusi Passion-mallisarja saa mielenkiintoisen pohjaratkaisulaajennuksen mallivuodelle 2018.

Passion-mallistolla saksalainen matkailuajoneuvovalmistaja LMC tuo kosteutta kestävän ja vakaan Long Life Technologie –korirakenteen nyt myös edullisempaan, noin 70 000 euron hintaluokkaan.

Keväällä myyntiin tulivat ensimmäiset Passion-mallit, erillisvuotein varustetut puoli-integroidut T 683 ja T 673 G. Mallivuodelle 2018 vaihtoehdot laajenevat, kun Passion-perheeseen liittyy kaksi uutta jäsentä; T 713 ja T 743.

Näistä T 713 on erillisvuodemalli, jossa on iso kylpyhuone takana. T 743 on puolestaan saarekevuodeversio, jossa suihku- ja wc ovat erillisissä tiloissaan. Tässä mallissa koko takaosa makuu- ja saniteettitiloineen voidaan eristää muusta ajoneuvosta wc:n ovella. Molemmat pohjaratkaisut ovat olleet viime vuosina suomalaisten kasvavassa suosiossa ja nyt ne on mahdollista hankkia huomattavan edulliseen hintaan (70 600-71 500 euroa). Ajoneuvojen kokonaispituus on 7,36 metriä (T 713) ja 7,55 metriä (T 743).

Runsas vakiovarustelu

Koko Passion-malliston vakiovarustus on kattava ja näin hinta-varustus-laatu –suhde on poikkeuksellisen hyvä. Vakio-ominaisuuksia kosteutta kestävän ja vakaan Long Life Technologie –korirakenteen ohella ovat ohjaamon mukavuudet, kuten Fiatin alustapaketti sisältäen automaattisen ilmastoinnin, sähköisesti säädettävät ja lämmitettävät sivupeilit, korkeussäädettävät istuimet sekä monitoimiratin. Muiden LMC-matkailuautojen tapaan myös Passionissa ohjaamon kaihdinverhot, vakionopeudensäädin sekä takaseinän muotokappaleeseen integroitu peruutuskamera kaapelivalmiudella ovat vakiovarusteita.

Fiat-matalalattia-alustassa vakiotasolla ovat 130-hevosvoimainen moottori, 90 litran polttoainesäiliö ja turvallisuusominaisuudet (ESP Traction+ mäkilähtöavustimella, ASR sekä kuljettajan ja apukuljettajan turvatyynyt). Harmaavesisäiliö on eristetty ja lämmityksenä on Truma Combi 6 E –sähköpatruunalla. Aidon LMC:n tyyliin ilmalämmitykseen on yhdistettävissä nestekiertoinen lattialämmitys (lisähinta 1 280 euroa). Passion-malliston on siis hyvin varustettu myös kylmempiä kelejä varten. Kaiken lisäksi LMC:n rakennustekniikka mahdollistaa sen, että talviominaisuuksia voi lisätä ajoneuvoonsa jopa sen tilaamisen jälkeen. Mallivuodelle 2018 Passion-mallistoon on saatavissa myös nestekiertoinen Alde-lämmitys.

Asunto-osaa valaisevat ohjaamon kattoikkuna ja Midi Heki. Hyttysverkko-ovi ja radiovalmius neljällä kaiuttimella sekä DAB-peiliantenni ovat niin ikään vakiona.

Ulkoisesti LMC Passion on kuten mikä tahansa vakiomalliston puoli-integroitu matkailuauto 16 tuuman renkailla ja valkoisella ohjaamolla.

LMC Passion-mallisto esitellään Lahden Caravanmessuilla 15.-17. syyskuuta

Lisätietoja:

Petra Samppa
LMC-merkkivastaava
Erwin Hymer Group Suomi Oy
puh. 050 382 0530
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautoLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024