LMC uudisti integroitunsa ilmeen

Toimitus
28.6.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matala kokonaiskorkeus ja uusi ”hymy”. Siinä LMC:n täysintegroidun matkailuauton uusi muoto.

Jo ennestään kattavaa vakiovarustelua on täydennetty mm. markiisilla ja asunto-osan toimintojen ohjaaminen sujuu haluttaessa vaikka älypuhelimella tai tabletilla. Kaikki Suomeen tuotavat LMC-ajoneuvot soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Fiatin matalalattia-alustalle rakennettu LMC on kokonaiskorkeudeltaan vain noin 270 cm, mikä tekee autosta 16 ” –renkailla sulavalinjaisen ja tasapainoisen näköisen. Mallivuonna 2017 katse kiinnittyy uudistuneeseen etuosaan ja jäähdyttimen säleikköön, joka on varustettu mm. lentäviltä kiviltä suojaavalla verkolla. Uusia kiinnostavia pohjaratkaisuja ovat esimerkiksi Suomen suosituin LMC – T 712 –  nyt myös integroituna (erillisvuoteet ja iso pesuhuone auton takaosassa) sekä toinen matalilla erillisvuoteilla varustettu malli,  jossa yhdistettävien vuoteiden alle jää vielä 250 kg kantavuuden omaava takatalli ulkokalusteille ja harrastusvälineille. Iso takatallin kantavuus on vakiona kaikissa LMC-autoissa pohjan palkituksen ansiosta, minkä vuoksi  myös vetokoukun asentaminen on jälkikäteenkin helppoa ja edullisempaa.

LÄMPÖÄ RIITTÄÄ

Kaikki LMC-matkailuautot on varustettu Truman talvipaketilla sisältäen nestekiertoisen lattialämmityksen, mikä takaa lämpöä jaloille ilman sähköäkin. Perusmoottorina on 130 hv Euro 6. LMC:n muutama vuosi sitten lanseeraaman Long Life Technologie –korirakenteen ansiosta valmistaja myöntää matkailuautoilleen markkinoiden pisimmän – jopa 12 vuoden tiiviysturvan! Teknisten uudistusten edelläkävijänä LMC lanseeraa ainoana Erwin Hymer -konsernin merkkinä Truman iNet-Boxin. Älypuhelimen tai tabletin näytöllä näkyvät kaikki tärkeimmät matkailuauton käyttöpaneelin toiminnot ja niitä voi ohjata etänä. Nykypäivän helppoutta pelkällä kosketuksella! Toki auton käyttöpaneeli on käytettävissä myös manuaalisesti.

Alden talvipaketin yhteydessä vakiona on lisäksi Alde Smart Control lämmityksen ja mahdollisen asunto-osan ilmastoinnin etäohjaukseen. Alde-lämmityksellä varustetussa LMC-matkailuautossa vakiona on luonnollisesti myös iNet-Box. Ohjaamon ja asunto-osan mukavuuksin varustettu LMC täydentää mallivuonna 2017 vakiovarustelua entisestään – ulospuhaltavalla liesituulettimella ja markiisilla!

HINTAAN SISÄLTYY KAIKKI TARPEELLINEN

LMC ei julkaise ajoneuvoilleen ”Alkaen-hintoja” vaan myyntihintaan sisältyy kaikki tarpeellinen. Merkki ei ole markkinoiden edullisin, mutta LMC:n varustelu kestää hyvin kokonaisvertailun kilpailijoihin myös hinnan suhteen. Esimerkiksi kaikissa yli 7 m pituisissa autoissa on 70 cm leveä asunto-osan ovi ja markiisi on vakiona kaikissa mallivuoden 2017 LMC-autoissa.

Mallivuoden 2017 hinnat julkaistaan syyskuussa ennen Lahden Caravan –messuja, missä LMC esittelee uusien integroitujen lisäksi laajasti myös ”tunturissa testatut talvivaunut”.

Lisätietoja uutuuksista:

Petra Samppa
LMC-merkkivastaava Suomi
ERWIN HYMER GROUP Suomi Oy
Nukkeruusunkuja 3 C 52
00990 Helsinki
Puh. 010-239 6704, GSM 050 382 0530
petra.samppa [ät] lmc-caravan.fi

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntoautointegroituLMCmatkailuauto

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024