LMC vaunuihin lisää mukavuutta

Toimitus
2.9.2016
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

2017-vaunujen uudistukset lisäävät entisestään LMC:n ruhtinaallista mukavuutta ja näyttävyyttä

Kestävä Long Life Technologie –korirakenne, 12 vuoden tiiviysturva sekä talvivaunun vakiovarustelu ovat Suomeen tuotavien LMC Musica- ja Maestro-vaunujen jo tutuksi tulleita ominaisuuksia. Yhteensä 15 pohjaratkaisuja tarjoava mallisto uudistuu kauttaaltaan pienin yksityiskohdin. Ulkoisesti näkyvin muutos on tyylikkäästi uudistunut Maestro.

LMC-vaunukanta Suomessa on 3600 yksikön luokkaa. Pääosin Lord- ja Münsterland-nimillä varustettuja vaunuja on liikkunut teillämme kolmisenkymmentä vuotta. LLT-korirakenteiset uuden sukupolven LMC-vaunut näkyvät nyt myös ensirekisteröintitilastoissa sitä mukaan kun vaunuja on saatu Suomeen.

Uudistamalla Maestron ulkoisesti LMC vie matkailuvaunun ulkonäön täysin uudelle tasolle. Etuikkuna, etuosan katto ja kaasupullokotelo sulautuvat yhteen uudessa etuosassa. Virtaviivainen ja tyylikäs ulkoasu viimeistelee ”tunturissa testatun” talvivaunun entistä mielenkiintoisammaksi vaihtoehdoksi myös pohjoismaisten vaunumerkkien rinnalle. Eikä pelkästään ominaisuuksien osalta vaan hintataso on pidetty ympärivuotiseen käyttöön varustettunakin kohtuullisena. Maestro-vaunut ovat esillä syyskuussa Lahden Caravan -messuilla.

Uutta LMC-vaunuissa ovat lisäksi asunto-osan tunnelmaa korottavat LED-valaistut kattoluukut, 2,5 metriä leveiden vaunujen 70 cm:n ulko-ovi sekä muhkeaksi muotoillut ja kahden tekstiilin yhdistelmällä verhoillut istuinryhmät. Tablettien ja älypuhelinten lataaminen käy kätevästi USP-pistokkeiden avulla.

Pesutiloihin lisää käytännöllisyyttä tuo tilankäyttöä optimoiva penkkimallinen WC-istuin (pohjaratkaisusta riippuen). Vastaavasti avaruutta on saatu 3 – 5 cm lisää pesualtaan kohdalle.

Musica-vaunun keittiö on saanut vaaleamman kermansävyisen ilmeen ja kaappien kromiset vetimet näyttävät arvokkaammilta. Keittiön värimuutoksella aikaa saatu avarampi tunnelma on varmasti mm. lapsiperheiden mieleen.

Suomessa LMC-vaunun vakiovarusteluun kuuluvat Alden talvipaketti nestekiertoisella lattialämmityksellä. Alde-lämmitykseen sisältyy älypuhelimella tai tabletilla kauko-ohjattava Alde Smart Control. Vesisäiliöt ja -putket LMC:n vaunuissa on sijoitettu vaunun sisälle lämpimään. Vakiona on valkoinen sileä ulkopelti, tyylikkäät etu- ja takaosan korkeat muotokappaleet sekä alumiinivanteet. Uudet upotetut ikkunat henkivät premium-luokan vaunun tunnelmaa.

Lisätietoja

Petra Samppa
petra.samppa [ät] erwinhymergroup.com
puh. 050 382 0530

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuLMCmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024