LMC-vaunuja on hiottu

Toimitus
12.9.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Ainoana vaunuvalmistajana saksalainen LMC tarjoaa Style-, Musica- ja Maestro-malliston kosteutta kestävällä ja arvonsa säilyttävällä Long Life Technologie –korirakenteella. Ainutlaatuista on myös valmistajan myöntämä 12 vuoden tiiviysturva.

Mallivuonna 2018 LMC keskittyy uudistuksissaan hyvän vastaanoton Suomessakin saaneen malliston yksityiskohtien viimeistelyyn.

Viisi uutta pohjaratkaisua

Edullisimman, mutta mm. sileällä ulkopellillä varustetun LMC Style –malliston uusi tulokas on 22.500 euron hintainen 410D –parivuodemalli. Musica- ja Maestro-mallistoon tulee kaksi uutta erillispetivaihtoehtoa 480E & 582E ja saarekevuodemalli 550D. LMC Maestro –mallisto täydentyy 530K –kerrosvuodemallilla.

LMC MUSICA –vaunuun uusi etuosa

Keskihintaisen Musica-malliston etuosa uudistuu. Vaunun kosteutta kestävän etuseinän korirakenteen päälle asennetaan Maestro-vaunusta jo tuttu tumma tyylikäs ikkunaelementti, mikä muuttaa vaunun ulkonäköä huomattavasti modernimmaksi. Sivuseinissä vakiona on hillitty kuulavasaroitu valkoinen alumiinipelti.

Soft-Close

Sekä Musica- että Maestro-vaunuissa uutta ovat hiljaisesti sulkeutuvat yläkaappien luukut Soft-Close-mekanismilla. Soft-Close, kaapistojen tukevat saranat ja viimeistelty puusepäntyö kalusteissa vaikuttavat asumismukavuuteen ja -viihtyvyyteen.

Taittuvat pehmusteet

Uudet Musica- ja Maestro-vaunujen pehmusteet ovat taittuvat ja tavaroiden esille ottaminen laatikosta istuimen alta helpottuu. Istuinryhmän verhoiluvaihtoehtoja on viisi – kaikki uusia.

Skyview-kattoikkuna

Musica- ja Maestro-vaunuissa vakiona on 1400x500 mm kattoikkuna, joka korvaa aiemman Heki2 –ikkunan. Asunto-osa on entistä valoisampi ja avaramman tuntuinen.

Yksijalkainen pöytä istuinryhmässä

Onko istuutuminen pöydän äärelle ollut hankalaa? Ei enää. Musica- ja Maestro-vaunujen istuinryhmän pöydässä on yksi tukeva jalka, joka käytännöllisyyden lisäksi miellyttää myös sisustajan silmää.

Musica- ja Maestro-vaunut on varusteltu suomalaiseen makuun. Molemmissa on vakiona Alden nestekiertoinen lämmitys, Maestrossa myös Alde Smart Control. Vastaavan Musica- ja Maestro-pohjaratkaisun hintaero on noin 4 000 euroa Musican eduksi.

Caravan-messuilla Lahdessa 15.-17. syyskuuta LMC on mukana entistä laajemmalla osastolla. Esillä on Style-, Musica- ja Maestro-malliston vaunuja.

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuLMCmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024