LMC:ltä erikoisvaunumalli

Toimitus
10.1.2017
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Nyt panostetaan vaunumatkailijan nukkumismukavuuteen

LMC:n uudessa matkailuvaunussa nukutaan mukavasti erikoispitkissä erillisvuoteissa (215x89 cm ja 200x89 cm) ja muhkeilla 20 cm paksuisilla patjoilla. Erillisvuoteet on yhdistettävissä koko vaunun levyiseksi parivuoteeksi (vakiona LMC:ssä). Vaunun etuosan istuinryhmästä saa lisäksi reilun 120 cm levyisen lisävuoteen.

Kattavasti varustellun vaunun ominaisuuksia ovat mm. iso panoraama ”Skyview”-kattoikkuna ja upotetut ikkunat korkealaatuisilla hyttys- ja pimennysverhoilla, sileä ulkopelti, alumiinivanteet ja tukevat AL-KO-tukijalat. Vaunun etuosa on uuden LMC Maestro 2017 –malliston mukainen tummennetulla etuikkunalla.

Istuinryhmän erikoisverhoilu ja kaarevat vaaleat kalusteiden ovet antavat täysin uuden ilmeen LMC-vaunun asunto-osaan. Suomeen tuotavissa vaunuissa on vakiona Alde 3020 -lämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys Smart Control – etäohjauksella, 12 V -sähköt (akku 95 Ah AGM ja laturi) sekä päiväpeitot, matot ja ulospuhaltava liesituuletin. Vaunun katto on vahvistettu esimerkiksi ilmastointilaitteen asennusta varten. Vesisäiliöt ja –putket on sijoitettu vaunun sisälle lämpimään tilaan.

LMC:n muutama vuosi sitten lanseeraaman Long Life Technologie –korirakenteen ansiosta myös Maestro 513 E –mallissa on valmistajan myöntämä markkinoiden pisin tiiviysturva – jopa 12 vuotta!

LMC Maestro 513 E –vaunun hinta Suomeen varusteltuna mm. Alden nestekiertoisella lämmityksellä on 36 300 euroa. Malli on esillä tammikuussa järjestettävillä alan messuilla Turussa ja Helsingissä.

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunuLMCmatkailuvaunu

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024