Pitkä yhteistyö johti kumppanuuteen – Matkailuajoneuvotuojat ry:stä Helsingin Caravan-messujen kumppani

Toimitus
19.1.2024
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

TIEDOTE  19.1.2024

Helsingin Caravan 2024 -messujen avajaispäivänä 19.1.2024 allekirjoitettiin kumppanisopimus Matkailuajoneuvotuojat ry:n ja Helsingin Messukeskuksen välillä Caravan-messujen järjestämisestä kolmena seuraavana vuonna. Näin pitkä yhteistyö sinetöitiin ja Helsingin Caravan-messuja päästään kehittämään yhteistyössä entistä tiiviimmin.

Helsingin Caravan-messut järjestetään vuosittain Matkamessujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa. Tänä vuonna Caravan 2024-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2024.


Kuvassa vasemmalta: Liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Suomen Messut Oyj:stä, Matkailuajoneuvotuojat ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Tanja Saarnio, liiketoimintajohtaja Mikko Horppu Suomen Messut Oyj:stä, sekä toiminnanjohtaja Mika Jokinen Matkailuajoneuvotuojat ry:stä.

Matkailuajoneuvotuojat ry on toiminut taustalla Helsingin Caravan-messuilla jo kymmenien vuosien ajan

Nyt pitkä ja hyvä yhteistyö on virallistettu ja olemme allekirjoittaneet kumppanisopimuksen vuosiksi 2025, 2026 ja 2027. Olemme iloisia tästä ja uskomme yhteistyön kehittävän Caravan-messuja entistä kiinnostavammaksi. Tapahtuman ajoittuminen samaan aikaan Matkamessujen kanssa tuo todellista lisäarvoa alalle. Vetovoimaiset Matkamessut tuo tapahtumakokonaisuuteen matkailusta kiinnostuneita, jotka saattavat olla juuri niitä ensimmäisen matkailuajoneuvon ostajia. Helsingissä luodaan tehokkaasti matkailuajoneuvoalan toimialamielikuvaa ja kerrotaan ajoneuvomatkailun valtavista mahdollisuuksista ja elämyksellisyydestä. Tänäkin vuonna esillä on yli 100 uutta matkailuajoneuvomallia, joista jokainen löytää itselleen sopivimman, ” toteaa liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Matkailuajoneuvotuojat ry:llä on messustrategia, jonka mukaisesti nyt panostetaan kahteen messutapahtumaan

Syksyllä yhdistys on kumppanina Lahden Caravan-messuilla ja vuoden alussa Helsingin Caravan-messuilla. Toimialan trendit osoittavat, että ajoneuvomatkailu kiinnostaa entistä enemmän ja näkymät ovat hyvät. Yhdistyksen sloganina on Matkailuajoneuvojen parissa on mielekästä yrittää ja harrastaa. Matkailuajoneuvotuojat ry:n toiminnanjohtaja Mika Jokinen kertoo alan moninaistumisesta. ”Matkailuajoneuvoista ovat kiinnostuneet erilaiset ihmiset ja nykyään myös matkailuajoneuvot ovat entistä monipuolisempia ja tarjoavat ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Uskomme messumedian voimaan ja tapahtumien tärkeyteen. Nyt vahvistamme kumppanuuden muodossa yhteistyötä Helsingin Caravan-messujen kanssa. Uskomme, että messuille on kysyntää sekä Lahdessa että Helsingissä. Ajoneuvomatkailu kiinnostaa entistä enemmän tulevina vuosina”.

Helsingin Caravan 2024 -messut on avoinna perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa päivittäin klo 10-18. Samaan aikaan järjestetään myös Matkamessut. Vuonna 2023 Helsingin Caravan-messuilla vieraili kolmen päivän aikana 44 974 kävijää. Matkamessujen kokonaiskävijämäärä oli 50 227.


Lisätietoja:

Teija Armanto, viestinnän asiantuntija
Helsingin Messukeskus
Puhelin 050 376 0804

Jussi Kivikari, liiketoimintapäällikkö
Helsingin Messukeskus
Puhelin 050 525 2425

Mika Jokinen, toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)
Puhelin 045 189 1839

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT)

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024