Matkailuajoneuvojen kysyntä suurta

Antti Siljamäki
3.8.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvojen tammi-heinäkuun myyntimäärä on nyt yhteensä 1894 kpl, jossa kasvua on lähes 16 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Heinäkuussa ensirekisteröitiin 392 uutta matkailuajoneuvoa, joka oli 32 % edellisvuotta enemmän.

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja ensirekisteröitiin 236 kappaletta, joka on 27 % enemmän kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna. Tammi-heinäkuun myyntimäärä on nyt yli 13 % suurempi kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna.

Tehdasvalmisteisten retkeilyautojen osuus ensirekisteröidyistä tehdasvalmisteisista matkailuautoista on kolmannes.

Matkailuvaunut suuressa suosiossa

Uusia matkailuvaunuja ensirekisteröitiin heinäkuussa 156 kpl, joka on yli 40 % enemmän kuin viime vuonna. Tammi-heinäkuun myynti yhteensä on nyt yhteensä 668 kpl, joka on 21 % enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana.

Matkailuajoneuvoja ovat ostaneet tänä vuonna erityisesti uudet käyttäjäryhmät, joista lapsiperheiden osuus on merkittävä. Positiivinen myynnin kehitys on näkynyt myös liikenteessä, jossa on ollut matkailuajoneuvoja liikkeellä tänä vuonna aiempia vuosia selvästi enemmän. Kotimaanmatkailu on saanut merkittävän asiakaskunnan matkailuajoneuvoilla liikkuvista harrastajista.

Jäsenkauppiaamme tekevät kaikkensa turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Matkailuajoneuvoista ja -tarvikkeista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi jäsenliikkeisiimme.

>>Yhteenveto 7/2020

”Liikkuvakoti – lomaile ja matkusta turvallisesti nauttien elämästä”

Lisätietoja:

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352

Artikkeliin liittyvät hakusanat: asuntovaunumatkailuautomatkailuvaunuRekisteröinnit

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024