Matkailuajoneuvojen myynti vahvaa!

Mika Jokinen
2.12.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Tammi-marraskuun aikana Suomessa myytiin yhteensä 2507 matkailuajoneuvoa. Pelkästään marraskuussa ensirekisteröitiin 85 uutta matkailuajoneuvoa. Kasvua viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon on yli 14 %.  

Tehdasvalmisteisten matkailuautojen tammi-marraskuun myyntimäärä on nyt yhteensä 1658 kpl, joista 58 kpl ensirekisteröitiin marraskuun aikana. Viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden kasvua on liki 35 %. 

Matkailuvaunuja rekisteröitiin marraskuussa 27 kpl. Tammi-marraskuun myyntimäärä on nyt yhteensä 849 kpl, joka osoittaa hieman laskua vastaavaan ajankohtaan verrattuna viime vuonna. Kokonaisuudessaan matkailuvaunumyynnin kumulatiivinen kasvu osoittaa vuositasolla sekin kuitenkin yli 10 %:n kasvua. Vaunumyyjin näkemys onkin, että uusien matkailuvaunujen myyntiluvut tulevat kääntymään suurempaan kasvuun, kun uusia malleja saadaan maahan. Uusien matkailuajoneuvojen kaupassa kysyntä onkin selkeästi ylittänyt tarjonnan.

Matkailuajoneuvot 11 2020 >>

Koronavirus ei vienyt asiakkaita 

Vilkkaan kesän ja syksyn ansiosta vuosi 2020 on ollut matkailuajoneuvoalalla menestys! Kauppa on käynyt hyvin ja toimiala on saanut mukaan paljon uusia harrastajia, jotka haluavat ja pystyvät panostamaan laadukkaisiin matkailuajoneuvoihin. Jäsenliikkeissä on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, joka on mahdollistanut onnistuneet asiakaskohtaamiset. Harrastajien keskuudessa vuoden 2021 malleja odotetaan jo innokkaasti!

Tule sinäkin!

Meillä on paljon mielenkiintoista kerrottavaa vuodelle 2021!
Lisätietoja:

Mika Jokinen
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 045 189 1839

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024