Matkailuajoneuvoliikkeissä kiirettä

Antti Siljamäki
1.7.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvojen tammi-kesäkuun myyntimäärä on nyt yhteensä 1501 kpl, jossa kasvua on yli 12 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Kesäkuussa ensirekisteröitiin ennätykselliset 457 uutta matkailuajoneuvoa, joka oli 49 % edellisvuotta enemmän.

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja ensirekisteröitiin 286 uutta matkailuautoa, joka on 67 % enemmän kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna. Tammi-kesäkuun myyntimäärä on nyt yli 10 % suurempi kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna.

Tehdasvalmisteisten retkeilyautojen osuus ensirekisteröidyistä tehdasvalmisteisista matkailuautoista on kolmannes.

Matkailuvaunujen kysyntä korkealla tasolla

Uusia matkailuvaunuja myytiin kesäkuussa 36 kpl (27 %) enemmän kuin viime vuonna. Tammi-kesäkuun myynti yhteensä on 512 kpl, joka on yli 16 % enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana. Kesäkuussa ensirekisteröitiin ennätykselliset 171 uutta matkailuvaunua.

Toimiala on saanut lisävauhtia myyntiin kasvaneesta kiinnostuksesta harrastusta ja kotimaan matkailua kohtaan, koska matkailuajoneuvolla liikkuminen ja lomailu on turvallinen tapa harrastaa. Erityisesti uusien asiakkaiden määrän kasvu on ollut ilahduttavan suurta.

Jäsenkauppiaamme tekevät kaikkensa turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Matkailuajoneuvoista ja -tarvikkeista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi jäsenliikkeisiimme.

>>Yhteenveto 6/2020

”Liikkuvakoti – lomaile ja matkusta turvallisesti nauttien elämästä”

Lisätietoja:

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352

Artikkeliin liittyvät hakusanat: Rekisteröinnit

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024