Matkailuajoneuvolla onnistuu turvallinen loma

Antti Siljamäki
1.6.2020
JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Matkailuajoneuvojen tammi-toukokuun myyntimäärä on nyt yhteensä 1044 kpl, jossa kasvua on 1,5 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

Huhtikuussa ensirekisteröitiin 294 uutta matkailuajoneuvoa, joka oli 14 % edellisvuotta vähemmän.

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja ensirekisteröitiin 177 uutta matkailuautoa, joka on 28 % vähemmän kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna. Tammi-toukokuun myyntimäärä on noin 3 % pienempi kuin vastaavana ajankohtana viime vuonna.

Tehdasvalmisteisten retkeilyautojen osuus ensirekisteröidyistä tehdasvalmisteisista matkailuautoista on nyt noin kolmannes.

Matkailuvaunumyynti positiivinen yllätys

Uusia matkailuvaunuja myytiin toukokuussa 20 kpl (21 %) viime vuotta enemmän. Tammi-toukokuun myynti yhteensä on 341 kpl, joka on lähes 12 % enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana. Toukokuussa ensirekisteröitiin 117 uutta matkailuvaunua.

Toimialalla eletään nyt sesonkiaikaa. Kiinnostus matkailuajoneuvoihin on tuonut myös paljon uusia asiakkaita jäsenliikkeisiimme, jotka tekevät kaikkensa turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Matkailuajoneuvoista ja -tarvikkeista kiinnostuneet toivotetaan tervetulleiksi jäsenliikkeisiimme.

Suomen avautuessa vähitellen, kotimaan matkailu on suuressa arvossa. Matkailuajoneuvolla turvallinen ja omavarainen lomailu onnistuu hyvin kaikkialla. Vielä ehtii hankkimaan oman turvallisen liikkuvan kodin.

”Liikkuvakoti – lomaile ja matkusta kotimaassa nauttien elämästä”

>> Yhteenveto 5/2020

Lisätietoja:

Antti Siljamäki
Toiminnanjohtaja
Matkailuajoneuvotuojat ry
puh. 050 365 8352

Copyright © Matkailuajoneuvotuojat ry 2024